Ana Sayfa
Deniz Yıldızı Yardımlarınıza Talip
31 Temmuz 2010 Cumartesi 12:19
Giresun Deniz Yıldızı Derneği Yönetim Kurulu yayınladığı bir basın bildirisi ile hayırseverlerin fitre, zekat ve yardımlarına talip olduğunu açıkladı.

Yayınlanan bildiride “Deniz Yıldızı Derneğinin ilimizdeki yoksul insanlarımızla ilgili yaklaşık beş yıldır yapmış olduğu çalışmalarındaki gözlemlerine göre;  ilimizde çok sayıda gıda, giyim, eğitim, sağlık ve barınma gibi temel ihtiyaç alanlarında çok sayıda ihtiyaç sahibi insanlarımız olduğu ilimizin bir gerçeğidir.

  

   Deniz Yıldızı Derneği Başkanı Emine Acar, bir açıklama yaparak her yıl ramazan ayında olduğu gibi bu ramazan ayında da veren el alan elden üstündür ilkesiyle yardımlaşmaya gönülden, Allah rızası için katılmak isteyenlerle birlikte yoksul insanlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya çalışacağız. Vereceğiniz fitre ve zekâtlarla derneğimiz de ulaşabildiği kadar muhtaca ulaşarak onların yaklaşan ramazan ayında aç oruç tutmalarını engelleyerek; peygamber efendimizin de buyurduğu gibi “komşusu aç iken tok yatan bizden değildir” sözünü benimseyerek, yoksul insanlarımızla  bir tas sıcak çorba içmenin sıcak bir iftar yaşamanın hazzını birlikte paylaşalım dedi.

 

   Derneğimiz, ilimizdeki çok yoksul insanlarımızın ihtiyaçlarını giderebilmek amacıyla sizlerin fitre ve zekâtlarına ihtiyacı var. Yeter ki ihtiyaç sahibi insanlarımızın ihtiyaçları yaklaşan ramazan ayından önce ellerine geçerek şekilde karşılasın; mübarek ramazan ayının mutluluğunu birlikte yaşama imkânına kavuşalım. İçimizde üzgün, dargın, kırgın ve yoksul kimse kalmasın. Mübarek ramazanın ayının, bayramın güzelliğini ve mutluğunu yoksul insanlarımızla birlikte paylaşabilmek amacıyla fitre ve zekâtlarınızı derneğimize bekliyoruz. Bu vesileyle rahmet, mağfiret ve bereket ayları olan üç aylarınızı tebrik ediyor, üç ayların size ve ailenize rahmet sağlık ve huzur getirmesini diliyoruz” denildi.

 

   Giresun Deniz Yıldızı Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ne yardım etmek için aşağıdaki banka hesap numaralarından yardımlarınızı ulaştırabilirsiniz.

 

TC. ZİRAAT BANKASI A.Ş

TL HESABI          : 288288-5001 Ziraat Bankası Giresun Şubesi

EURO HESABI     : 288288-5002 Ziraat Bankası Giresun Şubesi

USD HESABI        : 288288-5003 Ziraat Bankası Giresun Şubesi

EURO İBAN NO   : TR 51000100012300  Ziraat Bankası Giresun Şubesi

USD İBAN NO      : TR 24000100012300  Ziraat Bankası Giresun Şubesi

 

PTT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ POSTA ÇEKİ

POSTA ÇEKİ : 5655458

 

Valilik Makamının 19.03.2010 Tarih ve 1576 sayılı Oluru ile Yardım Toplama İzni Alınmıştır.

www.denizyildizidernegi.org.tr



Kaynak: medyagiresun Etiketler : Deniz, Yıldızı, Yardımlarınıza, Talip, ,


Bu Haber Toplam 12551 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: