Ana Sayfa » Dernekler
Deniz Yıldızı Derneği İstanbul Yardım Gecesi
11 Mayıs 2013 Cumartesi 14:38
Deniz Yıldızı Derneği'nin geleneksel İstanbul Yardımlaşma Yemeği Azaklıoğlu Vakfı'nda yapıldı.

Deniz Yıldızı Gönüllüleri ile Hasret Giderdi

 

Vakfın mütevazi ama sıcak salonunda bir araya gelen Deniz Yıldızı Gönüllüleri yapılan çalışmalar karşısında dernek yöneticilerini ve yardımseverleri bir daha tebrik ettiler. Yapılan çalışmaların anlatıldığı görüntüler, izleyenlerin gözlerinin nemlenmesine sebep olurken bazılarının ise ağladığına şahit olundu.

 

 

Dernek Başkanı Emine Acar, bir yıllık faaliyetleri kısaca özetleyerek “Fazla söze ne hacet izlediğiniz görüntüleri biz her ana içimizde hissediyoruz. Muhtaç insanımıza daha fazla verememenin ezikliğini yaşıyor ve sizlere durumu arz ediyoruz. İzlediğiniz gibi hatta daha çok bir sürü yardıma muhtaç insanımız var. Bizler rutin olarak yaptığımız sağlık, gıda ve giyim yardımı yanında ihtiyaç sahiplerine ev yapıyoruz. Bugüne kadar 62 ev yaptık. Bu yıl 8 ev daha yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yapılamakta olan dört evimiz en kısa zamanda ihtiyaç sahiplerine teslim edilecek. Ama tüm bunlar için siz değerli hemşerilerimizin ve yardımseverlerin yardımlarına ihtiyacımız var. Bizler sizlerden aldığımız emanetleri en iyi şekilde ihtiyaç sahibine ulaştırmanın gayreti içersindeyiz. Tüm bunların yanında 32 öğrencimize de eğitim bursu veriyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Değerli hemşerilerim ben yaptığınız ve yapacağınız yardımlar için sizlere ve diğer gönüllülerimize teşekkür ediyorum. Bir teşekkürü de hem Giresun’da hem de İstanbul’da bulunan yönetim kurulu üyelerime teşekkür ediyorum. Sizler olmasanız biz ne yapabiliriz ki? dedi.

 

Misafirler adına söz alan İŞKUR İstanbul İl Müdürü Muammer Coşkun, “Toplantıya gelirken mutat dernek toplantılarından biri diye gelmiştim. Oysa burada AB Hibe fonlarından bütçe almış bir dernekle karşılaşmak beni mutlu etti. Bu derneğin başkanının bir hanım olması beni iyice şaşırttı. İstanbul’da bile birçok derneğimiz daha proje nedir bilmezken Giresun’da kadınların ağırlıkla yönetici olduğu bir derneğin böyle bir proje alması ve bunu neticelendirme aşamasına getirmesi bir Ordulu hemşeriniz olarak beni gururlandırdı. Bu yüzden emeği geçen tüm yöneticileri kutluyorum. Bizim de elimizde 3,5 milyon Euro’luk bir hibe bütçesi var. Bütün derneklerimizle işbirliğine hazırız. Projesi olan tüm derneklerimizi görüşmeye davet ediyorum” dedi.,

 

Daha sonra söz alan diğer misafirler derneğin yaptığı çalışmalar ile büyük bir boşluğu doldurduğunu ifade ederek başta emine acar olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ettiler.

 

Dernek yararına İş adamı Remzi Coşkun’un hazırladığı tablolar katılan iş adamları Akın Bebek, Mehmet Hayta, Eyüp Conbaş, Hasan Kasırga ve Mehmet Yıldız tarafından satın alındı.

 

İş adamı Engin Güner, Akın Bebek, Remzi Coşkun, Hasan Turan ve Ömer Ülkü’ye de yaptığı yardımlardan dolayı dernek tarafından plaket verildi.

 

 


 



Kaynak: İbrahim Balcıoğlu Etiketler : Deniz, Yıldızı, Derneği, İstanbul, Yardım, Gecesi,


Bu Haber Toplam 7672 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: