Ana Sayfa » Dernekler
Deniz Yıldızı Derneği Çalışıyor
13 Haziran 2011 Pazartesi 20:00
Deniz Yıldızı Derneğini ziyaret eden valimizin eşi dernek yönetiminden çalışmalarla ilgili bilgi aldıktan sonra farklı iki köyde incelemede bulundu.

   Kuruluşundan günümüze kadar binlerce insanımıza umut olan Deniz Yıldızı Derneği çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Dernek yönetimi bir yandan yaz programlarını uygularken diğer yandan da il içi ve il dışından gelen ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

   Derneğin son ziyaretçileri valimizin ve emniyet müdürümüzün eşleri oldu.  Ziyaret esnasında dernek faaliyetleri hakkında başkan Emine Acar'dan bilgi alan valimizin eşi ve misafirleri daha sonra dernek yöneticileriyle birlikte iki farklı köyde bulunan ihtiyaç sahibi insanlarımızı ziyaret ettiler.

 

   Duygusal anların yaşandığı ziyaretlerde ailelerin; yokluk ve yoksulluğuna çok üzülen valimizin eşi sorumluluklarımızı paylaşarak çok zor şartlarda yaşamaya çalışan  insanlarımızın yaşantılarında bizlerin de bir katkısı olursa mutlu oluruz dedi.

    Başkan Emine Acar ise vali beyin ve emniyet müdürümüzün eşlerinin ziyaretlerinden son derece memnun kaldıklarını ifade ederek bir insanımıza yardım etmenin hazzını birlikte paylaşdık. Bizleri onure ettikleri için sayın valimizin eşi ve konuklarımıza teşekkür ediyorum dedi.



Etiketler : Deniz, Yıldızı, Derneği, Çalışıyor,


Bu Haber Toplam 9383 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: