Ana Sayfa » Güncel »
Çotanak Gruplarının Anıtkabir Ziyareti
03 Mart 2010 Çarşamba 17:31
Ankara'ya Hacettepe maçına giden Çotanak grupları Anıtkabir'i ziyaret ettiler.

Ankara' da Ulu Önder Atatürk' ün mezarınıda ziyaret eden Çotanaklar Anıtkabir müzesinde Destan Kahramanı Dedemiz Topal Osman Ağamızın isminide görünce gururlandılar.
 
       Ayrıca Bursa' dan gelen taraftar topluluğumuz Gurbetçi Çotanaklar hazırlamış oldukları pankartı stad cevresinde acarak herkesi 2 Nisan' da Topal Osman Ağamızın ölüm yıl dönümüne davet ettiler. Hazırlanan Pankartı stad içine sokmak isteyen taraftarlara Emniyet Güçleri müsade etmedi. Taraftarların davulunu bile stada almayan güvenlik güçleri Ankara' da eksi not aldı.
 
      Stad' da görevli Emniyet Amiri pankartın ve davulun stada alınmamasının nedenine çok komik bir cevap vererek '' Türkiyenin Gündemi her gün değişiyor, Bugünde bizim bu pankartı içeri almammız uygun değil'' sizlerde taraftar olarak lütfen anlayışlı olun dedi.
        TRAFİK KAZASI
      Bu arada İstanbul'dan Ankara'ya maça giden Genç Çotanaklar taraftar grubundan 4 kişi Bolu'da trafik kazası geçirdi. 
Araçta bulunan Yaşar topuz (28) Arif Yavuz (26) Adem Taş (24) hafif şekilde yaralanırken araç sürücüsü Sami Tezan (32) durumunun biraz ciddi olduğu vucudunun çeşlitli yerlerinde kırıklar meydana geldiği belitildi.
     Genç kardeşlerimize geçmiş olsun diyoruz ve ALLAH (CC) 'tan acil şifalar diliyoruz.
 
atanin.jpg
atanin1.jpg


Kaynak: Erdal Avcı Etiketler : Çotanak, Gruplarının, Anıtkabir, Ziyareti,


Bu Haber Toplam 8049 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: