Ana Sayfa
Çarkıfelek Keşap Altınpınar'a Konuk
15 Temmuz 2010 Perşembe 18:27
Ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil'in sunduğu ve Star TV ekranlarında canlı yayınlanan Çarkıfelek programı Keşap'ın Altınpınar köyüne konuk oldu.

   Altınpınar köyü muhtarı Nedim Kasapoğlu ve köyün imamı Ali Göçmez’in evine yapılan canlı bağlantı ile Giresun fındığının da tanıtımı yapıldı.

   Neredeyse bütün köy ahalinin toplandığı eve canlı yayınla bağlanan Mehmet Ali Erbil karşısında köy muhtarı Nedim Kasapoğlu’nu görünce, “Muhtar amca günde kaç kilo fındık yiyorsun” diye espri yapmadan kaçınmadı. Giresun fındığının faydaları hakkında övgüyle söz eden Erbil, hergün 1 avuç fındık yemenin her şeye fayda olduğunu söyledi.

   Yarışmacılara sorulan soruların karşılığında köyün imamı Ali Göçmez’in eşi İnci Göçmez, iki soruya doğru cevap verirken bir adet oturma grubu, cep telefonu, DVD ve LCD televizyonun sahibi oldu.

   Köy muhtarı Nedim Kasapoğlu’nun eşi Rabia Kasapoğlu da 3 sorudan 1’ni doğru bilerek bir adet fırının sahibi oldu. Büyük ödül arasında bulunan bir adet evi de her iki yarışmacı 3.cü soruları bilemeyerek evi Mehmet Ali Erbil’e teslim ettiler.

   Bu program Altınpınar  köyün de bir ilk olarak tarihe geçerken, bu programın köyde yapılmasında emeği gecen herkese teşekkürlerimizi sunarız.

 

 



Kaynak: Erdal Avcı Etiketler : Çarkıfelek, Keşap, Altınpınar'a, Konuk,


Bu Haber Toplam 12610 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: