Ana Sayfa » Dernekler
Bursa'da Büyük Giresun Buluşması
02 Mayıs 2011 Pazartesi 18:44
Bursa Giresunlular Derneği 20. Kuruluş Yılını 'Birlik Gecesi' ile Bursa Atatürk Spor salonunda kutlayacak.

Bursa Giresunlular Derneğinin 20. Kuruluş yılı kutlaması  14 Mayıs 2011 Cumartesi günü saat 19:00 da Bursa Atatürk Kapalı Spor salonunda yapılacak.

 

Bursa’ da kurulu bulunan Giresun Derneklerinin katkıları ve Bursa Giresunlular derneği tarafından oluşturulan komisyon tarafından çalışmaları devam eden gece’ de Karadeniz’ in ünlü sanatçıları sahne alarak Bursa’ da yaşayan Giresun’ lu ve Karadenizli dostlara doyumsuz anlar yaşatacaklar.

 

Konu hakkında bir açıklama yapan Organizasyon komitesi ‘’ Bu yıl Bursa Giresunlular Derneğinin 20.  Kuruluş yıl dönümü kutlayacağız. Siyasetten uzak, birlik ve beraberliğin gölgesinde geçecek olan gecemizde Karadeniz’ li sanatçılar Sinan Yılmaz, Sait Uçar, Yılmaz Turan, Kuzeyin kızı Sümeyra ve Şerif Pir’ de sahne alarak akıllarda kalacak bir Giresun gecesini bizlere yaşatacaklar denildi. Açıklamanın devamında geceye manevi katkı yapmak isteyenlerin Bursa’ da kurulu bulunan Giresun derneklerine müracaat edip giriş davetiyesi temin edilebilecekleri bildirildi.

 

Ayrıca geceye Onur Konuğu olarak derneğin kurucu başkanı Mehmet Kabadayı’ da iştirak ederek nereden nereye gelindiği konusunda kısa bir açıklamada bulunacak.



Kaynak: Erdal Avcı Etiketler : Bursa'da, Büyük, Giresun, Buluşması,


Bu Haber Toplam 10101 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: