Ana Sayfa » Dernekler
Bursa Tirebolu ve Güce Derneği
05 Aralık 2012 Çarşamba 19:34
Bursa Tirebolu ve Güceliler Derneğinin olağan genel kurulu yapıldı. İsmail Akdoğan güven tazeledi.

Akdoğan ve Ekibi Güven Tazeledi

Bursa Tirebolu ve Güceliler derneğinin olağan genel kurulu geçtiğimiz hafta sonu Bursa Yunus Emre Mahallesinde bulunan dernek binasınında üyelerinin katılımı ile gerçekleşti.

Ocak 2011’de zorunlu olarak başkanlığını aldığı Bursa Tirebolu ve Güceliler derneğini kısa sürede toparlanma içerisine sokarak uzun mücadele eden, ayrıca yapmış oldukları çeşitli etkinlikler ile üyelerine güven sağlayan Bursa Tirebolu ve Güceliler derneği yönetim kurulu başkanı İsmail Akdoğan güven tazeledi.

 

Bursa’da Giresun dernekleri arasında geçmişi çok öncelere dayanan bir dernek olmanın sorumluluğu ile bu göreve tekrar talipli olduklarını söyleyen İsmail Akdoğan “ Derneğimiz temeli çok öncelere dayanıyor. Ancak bir dönem sıkıntılı bir süreç geçirdi. Yeni yapılanmamız ile bu sıkıntıları aşıp, derneğimizi eski günlerine kavuşturup, hemşerilerimizin dertlerine deva olan bir dernek olma yolunda emin adımlar atmak istiyoruz” dedi.

Bunun yanında hedefleri arasına Eğitim burslarını da ilave eden dernek yönetiminin, bunun için bir bütçe çalışması içerisine girerek, Tirebolu ve Güceli gençlerin eğitim seviyesini artırmak için mücadele edecekleri öğrenildi.

 

 

 

 

Öte yandan İsmail Akdoğan başkanlığında oluşturulan listede; Metin Güneş, Bülent Akça, Mehmet Demirel, Ekrem Şen, Turgut Güneş, Baki Güneş, Av.Ömer Narin, Murat Kuş, Enes Can yer aldı.

Ayrıca denetleme kuruluda İsa Aydın, Ali İhsan Bahadır, Eşref Korkudan, Mehmet Kuru, Mehmet Usta, İsa Demirtaş’ tan oluştu.

Bursa’daki Tirebolu ve Güce denilince akla gelen isimlerden Murat Güven, Veysel Abanoz, Halil Bayrak, Mustafa Ateş, Halil Demirtaş, Kemal Yerlikaya, Mehmet Güneş, Hamza Yiğit, Harun Korkudan istişare kurulunu oluşturdu.

İkinci dönem başkanlığa seçilen İsmail Akdoğan’ın ekibinde Bursa Giresunlular Derneği yönetim kurulunda başarılı faaliyetlere imza atan isimlerde yer alırken, Giresun Havadis İnternet Gazetesi olarak Bursa Tirebolu ve Güceliler Derneğinin yeni yönetim kurulunda görevinde başarılar dileriz.

                 Erdal Avcı / Giresun Havadis



Etiketler : Bursa, Tirebolu, ve, Güce, Derneği,


Bu Haber Toplam 8472 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: