Ana Sayfa
Bursa Tirebolu Derneği Kongresi
26 Ocak 2011 Çarşamba 22:20
Bursa Tirebolular Derneğinde Bayrak Değişimi.İsmail Akdoğan Başkanlığa Getirildi.

Bursa Tirebolular Derneğinde Yeni Yönetim İş Başında..

   1994 yılında Bursa’ da bir grup Tirebolu ve Espiye gönüllüleri tarafından kurulun Bursa Tirebolular, Espiye, Güce ve Havalisi derneğinde yeni başkan İsmail Akdoğan oldu. 

   Tek listeyle gidilen genel kurulda dernek yönetim kurulu başkanlığına getirilen aynı zaman da Bursa Gurbetçi Çotanaklar taraftar grubu başkanlığını da sürdüren Akdoğan gazetemize yaptığı açıklamada şunlara değindi.

   Daha önceleri Bursa’ da Tirebolular olarak güçlü bir lobiye sahiptik, ancak son zamanlarda yapılan bazı yanlışlıklardan dolayı geldiğimiz noktada sıkıntılı bir süreç geçirdik.Bundan sonra Bursa'da yaşayan hemşehrilerimizin birlik ve beraberliğinin sağlanması, hasret giderme noktasında derneğimizin önemli bir görev üstlendiğimizi düşünüyorum. Yeni seçilen yönetim kurulu arkadaşlarım ve değerli ağa beylerimiz  ile beraber bu üstlendiğimizi  görevi bir Tireboluluya yakışacak şekilde icra edeceğiz, Bu sebeple derneğimizi daha ileri noktalara taşıma hususunda tüm hemşehrilerimizden destek bekliyorum'’ dedi.

   Yeni yönetim kuruluna seçilen İsmail Akdoğan, Metin Güneş, Murat Güven, Ali Yiğit, Eşref Korkutan;  ilk hedeflerini 13 Şubat 2011 Pazar günü üyeleri ve hemşehrilerine yeni yönetim kurulunu tanıtmak ve destek toplamak amacıyla ‘’Bursa Tirebolular gecesi’’ Düzenlemek  olarak belirlediler.



Kaynak: Erdal Avcı Etiketler : Bursa, Tirebolu, Derneği, Kongresi,


Bu Haber Toplam 8140 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: