Ana Sayfa
Bursa Giresunlular Derneği
25 Şubat 2010 Perşembe 21:55
Bursa Giresunlular Derneği 2 Nisan Topal Osman Ağa Anma Törenlerine Hazırlanıyor.

Erdal AVCI - Bursa' dan Bildiriyor

      Bursa Giresunlular Derneği  2 Nisan Topal Osman Ağa Anma Törenlerine Hazırlanıyor.

     

 Bursa’ daki taraftar grubumuz Gurbetçi Çotanaklar’ da böylesine önemli bir güne sessiz kalmayarak  İstanbul da başlayan Osman Ağa ve Şehit Cengiz Sarıbaş futbol turnuvasında da bununla ilgili pankart açıp, kararlılıklarını birkez daha gösterdiler ve herkesi 2 Nisan' da Gazi Topal Osman Ağanın huzuruna çıkmaya Giresun Kalesine davet ettiler.

Bursa Giresunlular Kültür ve Dayanışma Derneği,  Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Atatürk’ün Muhafız alay Komutanı Giresunlu Milis Kahraman Yarbay Osman Ağa’nın ölümünün 87. Yıldönümünde Giresun’ da yapılacak olan etkinliklere katılmak üzere Bursa’ da hazırlıklara devam ediyor.

     Dün akşam Dernek binasın da gerçekleştirilen ve her Çarşamba akşamı geneleksel hale gelen Giresun Günlerinde bir açıklama yapan Bursa Giresunlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Av. Murat TOKER Bursa Giresunlular Dernekleri olarak bu yıl Giresun’ da yapılacak olan Osman Ağamızı Anma törenlerine Bursa’ dan  2 Otobüs  ile katılım yapmayı planlamaktayız. Ben Topal Osman Ağa’ nın tornuyum diyen herkesi  de 02 Nisan 2010 Cuma günü Giresun Bulancak durağında bulunan Osman Ağamızın heykelinin önüne oradan da Kale’ de Osman Ağamızın huzuruna çıkmaya  davet ediyorum dedi.



Etiketler : Bursa, Giresunlular, Derneği,


Bu Haber Toplam 9625 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: