Ana Sayfa
Buları Yaylası Taflan Şenliği Yapıldı
13 Temmuz 2010 Salı 20:15
Yağlıdere ilçesinde 12.Buları Yaylası Taflan şenliği gerçekleştirildi.

   Şenliğe Yağlıdere Kaymakamı İsmail Özkan, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Başçavuş Şaban Ali Azat, Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, Üçtepe Belde Belediye Başkanı Harun Öztürk, İlçe Müftüsü Yusuf Ulusoy, Ziraat Odası Başkanı Sezai Çağlar, İl Genel Meclis Üyeleri Fikret Karaaslan, Mehmet Aksu, Amerika Giresunlular Derneği Başkanı Orhan Bayram, Giresun Dernekler Birliği Başkanı Halil Kütük, Gebze Hisarcık Köyü Dernek Başkanı Mehmet Yardım, Umutbükü Köyü Derneği Başkanı İsa Kaya, Gebze Tekke Köyü Derneği Başkanı Mehmet Şen ve vatandaşlar katıldı.

   Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu burada yaptığı konuşmada; "Yağlıdere'nin sorunları ve yapacak olduğumuz işleri ile ilgili halkımızın da bilgili olmasını istiyorum. İlçe hepimizin ilçesidir. Yağlıdere ilçemizde bugüne kadar fazla bir çalışma yapılmadığı için ilçemizin diğer ilçeler nazarında hizmetten geri kalmıştır.

   Bunların içinde alt yapı sorunu, su sorunu, yol, elektirik, okul, hükümet konağı, anaokulu gibi büyük sorunlarımız vardı. Bunlarla ilgili çalışmalarımızı başlattık. Bütün konulara el attık. Öncelikle çevre yolumuzu bir an önce bitirip ilçemizi başka ilçelerin seviyesine çıkarmak, güzel bir ilçe haline getirmek için çalışmalarımız devam ediyor.

   İnşallah çevre yolumuzu çok yakın bir zamanda bitirip kenarlarında 2 metre kaldırım olmak şartıyla ağaçlandırıp, ışıklandırıp ilçemize güzel bir görünüm sağlayacağız. Alt yapı ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah ilçemizin alt yapısını bitirip güzel bir şekilde güzel bir ilçe haline getireceğiz. İlçemizin hak ettiği yere gelebilmesi için yapılması gereken çalışmaları sürdürmeye devam edeceğiz. Bu organizasyonda emeği geçen İlçe Kaymakam'ımıza ve Üçtepe Belediye Başkanı'mıza teşekkür ediyorum" dedi.

   Yapılan konuşmaların ardından İlçe Kaymakamı İsmail Özkan vatandaşlarla birlikte kolbastı oynadı.

   Taflan şenliği yöre sanatçıların sahne almasıyla son buldu. 

               Fatih ÖZDEMİR



Kaynak: yağlıdere.com Etiketler : Buları, Yaylası, Taflan, Şenliği, Yapıldı,


Bu Haber Toplam 8350 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: