Ana Sayfa » Dernekler
BUFED Yönetim Kurulunu Açıkladı
15 Haziran 2013 Cumartesi 08:24
BUFED 3. Olağan genel Kurulda tek liste ile seçime giren Fahrettin Henden Bulancak Dernekler Federasyonu Başkanı oldu.

Kongre sonrası Listesini yoğun çalışmalar nedeniyle açıklayamayan Fahrettin Henden 2 Haziran 2013 Pazar günü Beykoz'da kahvaltılı bir toplantı gerçekleştirerek Yönetim Kurulu asil ve yedek üyelerini açıkladı.
 
Fahrettin Henden Başkanlığında açıklanan listede, İhsan Yüksel, Muammer Yavuz, Mehmet Gökdemir, Cevat Tamcı, Cengiz Köse, Aslan Demir, Hayri Güngör, Selim Korkmaz, Ahmet Özdemir, Köksal Guguk, Mustafa Öztürk ve Fatih Guguk Yönetim Kurulu asil üyeliğine, Hasan Karslı, Erol Yıldız ve Hasan Topaloğlu Denetleme Kurulu asil üyeliğine seçildiler. Cemil Kızıltaş, Aydın Yılmaz, Necati Kırdemir, Yavuz Pekdemir, Muhittin Akkaya, Koray Korkmaz, Faruk Henden, Kurtuluş Elikara ve Alaaddin Özdemir Yönetim Kurulu Yedek üyeliğine, Mukerrem Aktaş, Bahri Çakır ve Erol Ekiz Denetleme Kurulu yedek üyeliğine seçildiler.
 
Görev dağılımlarının yapıldığı toplantıda BUFED Kurucu ve eski Başkanı İhsan Yüksel başkan yardımcılığına, Kurucu üye Muammer Yavuz Başkan yardımcılığına, Bağcılar Bulancaklılar Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet (Sinan) Gökdemir Genel Sekreterliğine ve Bulancak Ahmetli Köyü Dernek
Başkanı Köksal Guguk ise Muhasip üyeliğine getirildi. Beykoz Bulancaklılar Dernek Başkanı Abdullah Yümsel'in ev sahipliğini yaptığı toplantıda katılımcılar söz alarak görüş alışverişinde bulundular. 



Etiketler : BUFED, Yönetim, Kurulunu, Açıkladı,


Bu Haber Toplam 8242 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: