Ana Sayfa » Dernekler
Bu Gelenek Yıllarca Sürmeli
09 Ağustos 2013 Cuma 22:51
Ata şehir Giresunlular dernek başkanı Gürbüz EKİNCİ ve Giresun platform başkanı İsmail Serkan GEZMİŞ beylerin Gazetemize yapmış olduğu açıklamalarda bizler Ata şehir Giresunlular olarak dört yıldır bu

BU GELENEK YILLARCA SÜRSÜN
Ataşehir Giresunlular derneğinin geleneksel iftar sofrasına katıldık
Ata şehir Giresunlular dernek başkanı Gürbüz EKİNCİ ve Giresun platform başkanı İsmail Serkan GEZMİŞ beylerin Gazetemize yapmış olduğu açıklamalarda bizler Ata şehir Giresunlular olarak dört yıldır burada Giresun sofrası kuruyoruz .
Ramazan boyunca otuz gün her akşam iftar veriyoruz buradan sadece Giresunlu hemşerilerimiz değil çevrede bulunan
Vatandaşlarımız veya evine geç kalanlar la bu sofrada bir araya geliyoruz 
Her yerde Allah razı olsun iftar sofraları var ama bizimkinin
Başka bir yönü var biz her hangi bir kamu kuruluşundan katkı almıyoruz tamamen kendi imkanlarımız ve hayır sever vatandaşların katkılarıyla gerçekleşiyor bu bizim dört yıl önce verdiğimiz yönetim kurulu kararı Allaha   şükür bundan memnunuz diyerek sözlerini bitirdiler .
Bizlerde gazete olarak yüce Allah bu sofraya ve diğer ramazan sofralarına katkısı olanlardan memnun olsun Allah hayırlarını kabul eylesin .
İftara Ata şehir Giresunlular dernek başkanı Gürbüz EKİNCİ. Giresun platform başkanı İsmail Serkan GEZMİŞ. Kartal Giresunlular dernek başkanı Reşat DANDİN . Giresun platform başkan yardımcısı Cengiz DEMİRKAYA .Şebimedya Sadi TOYGAR .
Emekli sağlıkçı Ahmet GEDİK. İşadamı Akın TEKDAL. Vatan Giresun gazetesi . Ve her zaman olduğu gibi vatandaşlarımız yerlerini almışlardı .
 
Haber :Aydın KÖMÜRCÜ


Kaynak: Aydın Kömürcü Etiketler : Ataşehir, Giresunlular, derneğinin, geleneksel, iftar, sofrasına, katıldık, abdurrahman, ada, aydn, kömürcü,


Bu Haber Toplam 10721 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: