Ana Sayfa
Binali Yıldırım'a Teşekkürler
02 Ağustos 2010 Pazartesi 12:22
Mehmet Yüksel; "Bir gazeteci olarak bu güne kadar AKP Milletvekillerinin açıklamalarına kesinlikle hiç inanmadım".

Bakan Binali Yıldırım'a Teşekkürler

2010 Haziran ayı içerisinde İstanbul Dolmabahçe'de yapılan STK'lar ödül töreninde GDB Başkanı Halil Kütük,Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'a teşekkür belgesini vermeden OR-Gİ sözünü almıştı.

OR-Gİ sözünün alındığı haberi okumak için aşğıdaki linki tıklayınız.

http://vatangiresun.com/haber_detay.php?haber_no=1518

Haber ve Yorum

Mehmet YÜKSEL

Bir gazeteci olarak bu güne kadar AKP Milletvekillerinin açıklamalarına kesinlikle hiç inanmadım.

   Çünkü AKP Milletvekilleri bu güne kadar yapacakları veya yapamayacakları işler için hep yalan konuştular. Bunların başında Fiskobirlik, OR-Gİ ve son zamanlarda Eğribel tüneli geliyor.

   Onun için ben şahsen AKP Milletvekillerinin açıklamalarını kesinlikle dikkate alarak pek sayfaya taşımıyorum.

Ama geçtiğimiz günlerde Giresun’a Devletin Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım geldi. Yıldırım Giresunlulara sizlere bir müjde veriyorum. OR-Gİ Havaalanı yapmaya karar verdik. Bu büyük proje’nin en geç yılbaşına kadar ve ya yılbaşına girmeden temelini atacağız, dedi. 

   Bakan Binali Yıldırım, ''Şimdi artık herkes havayolundan seyahat edebiliyor. Giresunlular Trabzon'dan Ordulular Samsun'dan uçağı kullanabiliyor. Ancak, şimdi artık OR-Gİ’ nin zamanı geldi. O büyük gün çok yakında, dedi.

Evet, buraya kadar yazdıklarım Türkiye Cumhuriyetinin Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ ın açıklamalarıdır.

 

 

   Evet, ben bu güne kadar AKP’ nin milletvekillerine inanamayan bir gazeteci olarak bakanın bu açıklamasını çok ciddi buldum ve inanarak bu yazıyı yazmaya karar verdim. Çünkü Giresunlulara OR-Gİ müjdesini veren bir milletvekili değil, Türkiye Cumhuriyetinin Ulaştırma Bakanıdır. Onun için ben Sayın Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırıma inanarak ona sütunlarımdan teşekkür etmek istiyorum.

Bakan Binali Yıldırıma Tirebolu’da OR-Gİ için yapmış olduğu açıklamaya hem bir gazeteci ve hem’de Giresun Müzik Dostları Derneği Başkanı Mehmet Yüksel olarak bir kez daha Giresun ve Ordulular adına teşekkür ediyorum.

AKP’ li bir bakana 8 yıldan bu yana ilk kez teşekkür ediyorum. Çünkü bizler Giresun Müzik Dostları Derneği ile Ordu Belediye Konservatuarı

Birleşerek (OR-Gİ TÜRKÜ MECLİSİ) kurarak önce Giresun’da ve daha sonra Ordu ilinde konserler verdik. Bu koserlerimize iki ilin Valileri ve Belediye başkanları katılarak iki ilin birlikteliği için destek verdiler. Belediyelerimiz sadece konserlerimize gelerek değil, çalışmalarımız ve konserlerimiz esnasında da bizlere büyük katkılarda bulundular. Bu nedenle onlara da bir kez daha teşekkür ediyorum.

 Sayın Bakanımız Binali Yıldırımın bizlerin bu sesine kulak vermesi gerçekten Ordu ve Giresun Sivil toplum örgütleri olarak bizleri büyük mutlu etti.

   Onun için bu çorbada bizlerin de bir tuzu olması bizlerin ayrı bir gurur kaaynağıdır.Bakanımızın bu müjdesi bizleri  Giresun ve Ordulular olarak gerçeketen mutlu etti ve Devletin Bakanın bu sözü beni böyle bir yazı yazmaya itti.

   İnşallah Bakanımızın sözü yılbaşına kadar gerçek olur ve benim AKP’ ye ilk kez yazdığım su yazıda yerli yerine oturur.

Bu yazıyı yazarken ben bakanın ağzından çıkan müjdeye  inanıyorum ve bakanın verdiği bu önemli sözde duracağına güveniyorum.

 

 

Gazeteciler olarak bizim görevimiz.Devletin bir bakanın verdiği sözü yerine getirip getirmediğini takip etmektir.Onun için yılbaşını bekleyeceğiz ve yapılan müjdenin doğru olup olup olmadığını kamu oyuna aktaracağız.  

 



Etiketler : Binali, Yıldırım'a, Teşekkürler,


Bu Haber Toplam 7236 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: