Ana Sayfa
Beykoz'lu Bulancaklılar Kahvaltıda
28 Aralık 2010 Salı 20:13
Beykoz'da yaşayan Bulanaklıları bir araya getirmek amacı ile kurulan Beykozlu Bulancaklılar Derneği faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor.

   Bulancaklılar, 26 Aralık 2010 Pazar günü Ortaçeşme’de bulunan dermek lokalinde kahvaltıda buluştu. Kalabalık bir katılımın sağlandığı kahvaltıda sürpriz misafirlerde vardı. Dernek Başkanı Hayrettin KURTOĞLU Dudullu’da ikamet eden Bulancak’lı hemşerilerinide dernek çatısı altında toparlamak üzere kahvaltıya davet etti. Hayrettin KURTOĞLU “Hemşerilerimizin olduğu her yer bizimdir sloganından hareketle Ümraniyedeki hemşerilerimizle irtibatın kuvvetlenmesi için Dudullu’da şube açacaklarının müjdesini veriyorum” diyerek hemşeriliğin sınırlarının harita ile kısıtlanamayacağını göstermiş oldu.

   Kahvaltıya Beykoz Daimi Encümeni Nevzat ORAL’da iştirak etti. Nevzat ORAL yaptığı konuşmada kahvaltuya katılanlara teşekkür etti ve arkadaşların birbirlerinden desteklerini esirgememesini istedi. “Birlikteliğin her zaman avantaj olduğunun bilinmesi gerekir. Konuşulanlar burada kalmasın. Buralara gelemeyen hemşehrilerimizede ulaştırılsın. Birlikteliğimiz ne kadar kuvvetli olursa hemşerilerimize katkımız o nispette artacaktır” dedi.

   Kahvaltıya misafir olarak katılan Batum Havalisi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Kemal KILIÇ ve Akbaba Köyü Muhtarı Yüksel KILIÇ gördükleri manzara karşısında memnuniyetlerini ifade ederek bu toplantıların daha sık yapılması gerektiğini ve kandilerine ihtiyaç duyulduğunda hizmet için severek koşturacaklarını belirttiler.

   Beykozlu Bulancaklılar Derneği Başkanı Hayrettin KURTOĞLU dernek üyelerine yönelik olarak Bilgisayar Kursu ve Kemençe Kursu açılacağını belirterek istek olduğu takdirde okul derslerine yardımcı kursta açabileceklerini belirterek bu amaçla Bulancak’lı eğitimcileri göreve çağırdığını belirtti.



Kaynak: bulancakmedya Etiketler : Beykoz'lu, Bulancaklılar, Kahvaltıda, ,


Bu Haber Toplam 8111 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: