Ana Sayfa » Siyaset
Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu
13 Şubat 2019 Çarşamba 00:21


 

AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu, Fatih Caddesi Esnafını ziyaret etti.

Fatih caddesinde esnaf ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ve sevgiyle karşılanan Şenlikoğlu, "Sizlerin heyecanı ve coşkusu Giresunlu hemşerilerimizin tercihinin AK Parti'den yana olacağını gösteriyor.  İnşallah hep birlikte kapı kapı dolaşıp davamızı, belediyecilik anlayışımızı anlatmaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberliğimizle gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerini sergileyeceğiz. Giresun’a hizmet için çok çalışacağız. Giresun’un bir dönem daha kaybetme lüksü yok. İnşallah Giresun’da seçimleri en iyi şekilde tamamlayarak, milletimize hizmetkâr olacağız" dedi.

Gönüllerin her zaman bir olacağını ifade eden Şenlikoğlu,"Projelerimizi ve yapacaklarımızı halkımızla paylaşıyoruz. Hamdolsun inanılmaz tepkiler ve olumlu dönüşler alıyoruz. Son açıkladığımız “ Nefes alan şehir “projemizle Şehir girişi, trafik ve kavşak problemini çözeceğiz. Endüstri Meslek lisesi ve çevresi otopark ve yeşil alan ile nefes aldıracağız. Giresun yeni meydanlara kavuşturup, Malpazarı kavşak problemini de çözeceğiz. Cinahmet pazarını yenileceğiz. Giresun tarihinde ilk aşevini kuracağız. Sosyal yardımlaşma merkezi ve aşevini açacağız. Tezgahları hijyenik ve market düzeniyle kapalı pazar yeri, 600 araçlık kapalı otopark ve bölge parkını hayata geçireceğiz. Millet Bahçesi ve Nefes alan şehir Projemizden sonra yine şehrimizin temel problemlerinin çözümüne çare olacak dev projelerimizi açıklamaya devam edeceğiz. Biz insanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışını önemsiyoruz. Bu yüzden şehirler imar edilirken taştan, topraktan ziyade insan da inşa etmemiz gerekiyor. Gönülleri de şekillendirmek gerekiyor. Gönül nasıl şekillenirse insan öyle görür. Bizde iyi bir şehir inşa edip gönülleri güzelleştirme derdindeyiz. Giresun’umuz hayallerin dava olduğu bir şehirdir. Giresun hoşgörü şehridir. Bütün düşüncelerle bir arada yaşayarak, hemşehrilerimize aşk ve şevk ile hizmet yapmaya devam edeceğiz. “ dedi.

 

 




Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 7083 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: