Ana Sayfa » Güncel »
Başkan Peker'in Kararı Ne Olacak ?
17 Mart 2010 Çarşamba 14:32
Giresunspor ilk 6 ya giremezse görevi bırakacağını açıklayan Başkan Peker'in bu kararını tekrar düşünmesi gerekiyor.

Çünkü Giresunspor'un Bank Asya 1. liginde kalmasını sağlamak da büyük başarıdır.

   Giresunspor Başkanı Olgun Aydın Peker, 20 Mayıs 2009 tarihinde Gazeteciler Derneğinde yaptığı Basın toplantısında, 2009-2010  sezonunda takımın hedefinin ilk 6 takım arasına girmek olduğunu belirterek, amaca ulaşılamadığı takdirde görevini bırakacağını söyledi.
Başkan Peker açıklamasında şöyle dedi:
          “SEVEREK GÖREV ALDIM”
“Sizlerin de bildiği gibi geride bıraktığımız 2008-2009 futbol sezonunun devre arasına yakın bir dönemde çok zor şartlarla severek ve isteyerek görev aldım. Aldığım görevi de zor da olsa başarmanın onurunu yaşıyorum. Mensubu olduğum Giresunspor camiasına biraz sevinç yaşatabildiysem, bu da benim için ayrıca bir mutluluktur.”
          "KULÜBÜN SIKINTI YAŞAMASINI İSTEMİYORUM”
“Ben göreve başlarken Giresunspor'un düşme potasında olan bir takım değil, bundan sonra hedefleri olan yüksek düşünceye sahip bir kulüp oluşturma fikriyle yola çıktım ve Giresunspor'un geçtiğimiz altı ayda yaşadığı hiçbir sıkıntıyı da artık yaşamamasını istiyorum.”
           “DEDİKODULAR ÇİRKİNDİ”
“Sezonu bitirdiğimizde bırakma düşüncemin en büyük sebeplerinden biri bir bölüm seviyesiz insanların bu şehir için hiçbir şey yapmayıp sadece kapalı kapılar ardında seviyesizce muhabbetler içinde olmalarının, benim de bu seviyesiz muhabbet içinde olmamak istemememdendir.”
           “BANA GÖSTERİLEN GÜVEN”
“Ama gördüm ki bu kararı alış tarihimle, bugüne kadar insanların bana gösterdikleri sevgi, muhabbet ve güven bu kararımı tekrar gözden geçirip hedef koyarak görevime devam etme kararımı bana aldırmıştır.”
          “BİRLİK OLALIM”
“Tüm Giresun camiasından, taraftarımızdan tek isteğim, bu hedef üzerinde hep beraber olmak, birlik olup bu hedefe yürümektir.”
          “GÖREVİ BIRAKIRIM”
“Benim devam etme kararım sadece bu hedefi yaşatabilmek amacındandır.
20092010  sezonunda bu hedefe ulaşamaz isek, kesinlikle görevime devam etmeyeceğim.”
           “GİRESUNSPOR DAHA İYİ YERDE OLACAK”
“Her zaman söylediğim bir şey var. Ben bu görevi bıraktığım zaman Giresunspor aldığım zamanki durumundan çok daha iyi durumda olacaktır. Bana destek olan herkese minnet ve teşekkürü bir borç bilirim.” 
           LİGDE KALMAK DA BAŞARIDIR
Başkan Olgun Peker'in önümüzdeki sezonda görevine devam etmesi için, ekibimizin ilk 6 takım arasına girme hedefine ulaşması lazımdır.
Giresunspor biraz daha gayret içinde olursa, hedefine ulaşacağı görülmektedir.
           Şayet takım ilk 6 takım arasına girmeyi kıl payı kaçırsa bile, ekibimizin tehlikeli bölgeden kendini sıyırmış olması da büyük bir başarı olduğundan, Başkan Peker'in görevi bırakma konusunda verdiği kararı yeniden gözden geçireceği ve buna göre kesin kararını vereceği sanılıyor.



Kaynak: yeşilgiresun Etiketler : Başkan, Peker'in, Kararı, Ne, Olacak, ?,


Bu Haber Toplam 7337 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: