Ana Sayfa » Dernekler
Arnavutköy'de Adil Emecan Farkı
19 Ekim 2011 Çarşamba 09:22
Giresun Vakfı Başkanı Dr. Adil Emecan ile İstanbul CHP İl Başkan Yardımcısı Gülizar Emecan, Arnavutköy Giresunlular Derneğini ziyaret ettiler.

Ziyarete İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi ile Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu'da katıldılar.

Adil Emecan ve CHP İstanbul il yönetim kurulu üyesi eşi Gülizar Emecan'ın katıldığı toplantıya Arnavutköy'deki Giresunlular büyük ilgi gösterdiler.

Katılımcılara teşekkür eden Giresunlular Dernek Başkanı Ahmet Karasakal, Arnavutköy STK hakkında ve başkanı olduğu dernek hakkında bilgiler vererek, çalışmalarını anlattı. Karasakal yaptığı konuşmada;” 28 dalda 28 ödül verdik.

Geçen yıl Cumhuriyet Bayramı’nda resmi resepsiyon verdik. Her törene katılıp çelenk koyuyoruz. Arnavutköy’deki STK’na öncülük yaparak terörü kınadık. 2 yıl gibi kısa sürede dernek binasına kavuştuk..Gençlik kolları kurduk. Başkanlığa Osman Mertoğlu’nu getirdik. 80 üye derneğimiz kaydoldu.” dedi.

Topal Osman’a İade-i İtibar İsteği…

En kısa zamanda dernek Kadın kollarını da kuracaklarını belirten Karasakal, derneğini ziyeret gelen milletvekillerinden Topal Osman için iade-i itibar istediklerini belirterek;” İçimiz yanıyor. Giresunluların kanayan yarası olan ve Giresunluların gururu Topal Osman Ağa için iade-i itibar istiyoruz. TBMM’de sizlerden destek istiyoruz” dedi.

Söz alan Miletvekili Ferit Aslanoğlu, “Dr.Adil Emecan bey bize bir dosya hazırlayıp bilgi sunarsa, meclise taşır, milletvekilleri ile konuşurum. Eğer onlar sahip çıkmasa bile sizlere söz veriyorum. Ben Meclise taşıyacağım..

Ahmet Karasakal, Dr.Emecan’a Plaket Verdi.

Giresun kültürüne, Giresun insanına ve Giresunspor’a yaptığı katkılardan dolayı Giresun Vakfı BaşkanıDr.Adil Emecan’a Arnavutköy Giresunlular Derneği Başkanı Ahmet Karasakal teşekkür etti. Plaket verdi.

Göz Ameliyatı Geçiren İkizlere Yardım

Gecede, Arnavutköy Giresunlular Derneği’nin üyesi olan bir ailenin, Zeytinburnu Ermeni Hastanesi’nde yatmakta olup, göz ameliyatı geçiren  ikiz çocukları için yardım toplandı.

Dr.Adil Emecan da maddi sıkıntıya düşen ikiz çocukların babasına bin TL yardımda bulunarak;

 “Giresunlulara, hemşerilerime gücümün yettiğince hep yardımda bulundum. Bundan sonra 24 saat hep yanlarında olacağımı bilmenizi isterim” diye konuştu.



Kaynak: Ahmet Karasakal Etiketler : Arnavutköy'de, Adil, Emecan, Farkı,


Bu Haber Toplam 9169 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: