Ana Sayfa
Arnavutköy Giresunlular Derneği
29 Ocak 2011 Cumartesi 23:48
Arnavutköy Giresunlular Derneği Belediye Başkanı A.Haşim Baltacı ve ekibini dernek merkezinde verdiği yemekle Giresunlularla buluşturdu.

Arnavutköy Giresunlular Derneği Başkanı Ahmet Karasakal yaptığı açılış konuşmasında Belediye Başkanını mekanlarında ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Dernek merkezinin oluşturulmasında kendilerine büyük katkılar sağlayan Belediye Başkanı A.Haşim Baltacı'ya tüm Giresunlular adına teşekkürlerini iletti. 

   Arnavutköy Belediye Başkanı A.Haşim Baltacı,burada Giresunlularla birlikte olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum diyerek başladığı konuşmasında Arnavutköylülerin sorunlarını bildiklerini, kısa, orta ve uzun vadede bu sorunların tamamını İstanbul Büyükşehir  Belediyesi ile birlikte çözeceklerini müjdeledi.

   32 mahalle, 8 köy 600 km kare alana hizmet verdiklerini anlatan Başkan  Baltacı , 2014 yılına kadar çalışma proğramımızı yaptık, hedeflerimize mutlaka ulaşacağız diyerek, % 70 altyapıyı çözdük, Başakşehir'den metro hattı gelecek, çevreyolu açılacak, Devlet Hastanemiz şuan 1500 kişiye poliklinik hizmeti veriyor, 2 ay sonra da tam teşekküllü olarak hizmete girecek dedi.

Belediye Başkanı A.Haşim Baltacı ve ekibi yemeğe tam kadro katıldılar.

Dernek merkezindeki yemeğe ilgi oldukça fazlaydı.

Arnavutköy Giresunlular Derneği, Belediyenin verdiği geniş bir alan üzerine kurulu kendi mülkünde hemşerilerine hizmet veriyor.

Yemeğin ilerleyen saatlerinde Dernek Başkanı Ahmet Karasakal, bazı bilgileri dernek üyeleriyle paylaştı.4 Mart'ta 28 dalda 28 ödül vereceklerini, yılın devlet adamı ödülünü Başbakan R.Tayyip Erdoğan'a vereceklerini, Cumhuriyet resepsiyonu verdiklerini, lokal dernekçiliği değil, eğitim ve kültür ağırlıklı hizmet vermeye çalıştıklarını, Arnavutköy'deki 12 bin Giresun'luyu en güzel şekilde temsil etmek için 24 saat esasına dayalı olarak hemşerileriyle iletişim halinde olduklarını, şahsi çıkarların değil, toplumsal çıkarların ön planda olduğunu ve Giresunluların her yerde örnek insanlar olması gerektiğini söyledi.Başkan ayrıca bizi kiradan kurtaran Belediye Başkanımıza huzurlarınızda tekrar teşekkür ediyorum diyerek konuşmasını tamamladı.

Yemek sonrası Belediye Başkanı, Baltacı katılımcıların tüm sorularını tek tek cevapladı. 



Kaynak: www.vatangiresun.com Etiketler : Arnavutköy, Giresunlular, Derneği,


Bu Haber Toplam 10212 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: