Ana Sayfa » Dernekler
Arif Dede Eskişehir'e Uğurlandı
21 Aralık 2012 Cuma 13:16
İGEDER'in kurucuları arasında bulunan ve Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Arif DEDE veda yemeği ile uğurlandı.

İstanbul Giresunlu Eğitimciler Derneği tarafından İgeder in kurucuları arasında bulunan ve
Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü kadrosunda görevini yaparken Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Kadirşinas ve Mümtaz bir şahsiyet olan Sayın Arif Dede yi eğitimci arkadaşları olarak bizler yalnız bırakmayarak veda yemeği ile ugurladık.


Eğitimci arkadaşlarımızdan İhsan Koç ta Arif Müdürümüze okuduğu şiirle salondakileri duygulandırdı.

Prof. Dr. İbrahim Balcıoğlu da "Millet Olmanın Önemi" konulu seminer sunumu yaptı. Güzel insan ve iyi bir dost olan sayın müdürüm hayatımda örnek aldığım nadir kişilerden birisi olarak bendeki yeriniz hep ayrı ve özel olacak, buradan çok süslü yazılar yazmaya da gerek duymuyorum. çünkü siz tüm güzellikleri hayatınızda uygulayarak bizlere örnek oluyorsunuz. Yeni görevinizde de başarılar diler saygıları sunarım.

Sayın Arif Dede'nin veda mesajı da aşağıda sunulmuştur.

DEĞERLİ ARKADAŞLARIM VE DOSTLARIM


06/06/2008 tarihinde kurucu müdür olarak atandığım Arnavutköy İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü görevimden Eskişehir il Millî Eğitim Müdürlüğü görevine başlamak üzere 14/12/2012 tarihinde ayrılmış bulunuyorum. İlçemizin kuruluşundan bu güne kadar görev yaptığımız süre içerisindeki başarılarımız tüm çalışma arkadaşlarımızla ortak başarımızdır.


Önce insan anlayışı ile hizmet alan, hizmet sunan ve hizmetlerimizden etkilenen herksin derdi ile dertlendik, sorunları ile ilgilendik, ayırım yapmaksızın sorunlarını çözme, hakkını ve hukukunu koruma ve kollama gayreti içerisinde olduk.


Görevimiz süresince her hangi bir hatam olmuş ise herkesten affımı diliyor, maddi ve manevi haklarımı helal ediyor, sizlerin de haklarını helal etmenizi diliyorum. Çalışmalarımızda her türlü maddi ve manevi desteğini esirgemeyen herkese şükranlarımı sunuyorum. Aranızdan ayrılmış olsam bile dostluğumuzun süreceğini, kalbimin, gönlümün hep sizlerle olacağını ifade ediyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
 
Arif DEDE
İGEDER Kurucu Üyesi&Yön.Krl.Üyesi
Eskişehir İL Milli Eğitim Müdürü



Etiketler : Arif, Dede, Eskişehir'e, Uğurlandı,


Bu Haber Toplam 10303 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: