Ana Sayfa
Alucra Vakfı Gençlere Emanet
12 Aralık 2010 Pazar 22:48
Alucra Kalkınma ve Eğitim Vakfı Olağanüstü Kongresini Beyoğlu Okmeydanı'nda bulunan Köklüce Köyü Derneğinde yaptı.

   Katılımın oldukça yoğun olduğu Alucra Eğitim ve Kalkınma Vakfı Seçimininde yeni mütevellilerin yanı sıra Giresun Medyasınında ilgilisi oldukça fazlaydı.

   Geçtiğimiz Nisan ayında yapılan kongrede 64 kişilik eski mütevelli heyeti
mevcut yönetime yeni mütevellilerinde oy kullanabilmesi için ilerleyen bir sürede tekrar kongre yapılması için ek süre verilmişti.

   12.12.2010 tarihinde yapılan seçimde Divan Başkanlığına Avukat Şerafettin SAFA, Mücahit Şerbetci ve Mustafa Engin Alış seçildi. Alucra Vakfı Mütevelli Başkanı Hakkı Közleme yaptığı teşekkür konuşması sonrası çoğunluğu il dışında olması nedeniyle yeni yönetimin mütevelli heyeti Başkanlığına Halil İbrahim Gülal'ı tavsiye etti. Başka adayda olmayınca yapılan oylama sonucu yeni Alucra Vakfı Mütevelli Başkanı Halil İbrahim Gülal oldu. Vakıf Başkanı Halil Gülal'ın
açılış konuşması sonrasında Vakıf Müdürü Yıldırım Kılıçkaya 7 aylık sürede Vakıf olarak yaptıkları çalışmalar ile bütçe raporunu okudu. Katılımcılar tarafından ibra edilen raporlar sonrasında seçime geçildi.

   Sabah saatlerine kadar tek olan aday listesi seçim saatine doğru iki liste şeklinde olarak belirlendi ve bu şekilde de divan başkanlığına sunuldu. Adaylar Necdet Bekçi ve Azmi Akşahin divan başkanının listelerin çarşaf listemi yoksa blok listemi olacağı konusunda sunduğu teklifte farklı fikirler ortaya çıkınca yapılan oylama ile blok liste olmasına karar verildi. Daha sonra adaylar kendilerini tanıtmak için söz aldı. Adayların konuşmaları sonrasında Azmi Akşahin listesini geri çektiğini ilan ederek Necdet Bekçi ve yönetimine başarılar diledi. Yapılan oylama sonucunda oy birliği ile Necdet Bekçi ve genç ekibi Alucra Vakfının yeni yönetimi oldu.

   Teşekkür konuşması için ikinci kez kürsüye gelen Necdet Bekçi tüm mütevelli üyelerine teşekkür etti ve ilk ziyaretini Alucra Dernekler Birliğine yapacağını duyurdu.

   Alucra'nın da güçlenmesinde, kalkınmasında öncülük ve yol gösterici olacak olan daha güçlü bir Alucra Kalkınma ve Eğitim Vakfı için bu seçim bir heyecan yaratmıştır. İlgi ve alakanın en üst düzeyde olduğu, memleketlerine hizmet etmek isteyenlerin biraraya geldiği toplantı yaklaşık 4 saat sürdü. Giresun Dernekler Birliği Başkanı Halil Kütük, Giresun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu Başkanı Hasan Turan Alucralıları yalnız bırakmadı.


   Basın mensuplarınında yoğun ilgi gösterdiği Vakıf seçiminde Şebinmedya editörü aynı zamanda Kelkit Vadisi Medya Birliği Başkanı Sadi Toygar, Giresun Dergisi sahibi Remzi Mamaşoğlu, Alucrahaber.com, Alucra.com, VatanGiresun.com'un sahibi Nuri Yılmaz seçimi yakından takip etti.

Yapılan seçimin Alucramıza hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.


































Azmi AKŞAHİN



Necdet BEKÇİ



Alucra Eğitim ve Kalkınma Vakfı Yeni Yönetimi


Alucra Eğitim ve Kalkınma Vakfı Yeni Yönetimi şu kişilerden oluşmakta:

Necdet
Bekçi, Avukat Nuray Ekşi, Selami Sivritepe, Ahmet İsa Dindarol, Bilal Türker, Engin Alış, İlhami Konukçu, Hakan Hastaoğlu, Ramazan Kundak, Adem Gökçe, Selim Meydancı, Veysel Duyuş, Ahmet Yöre, Muammer Uncuoğlu, Fatih Urgaç



Kaynak: alucrahaber Etiketler : Alucra, Vakfı, Gençlere, Emanet,


Bu Haber Toplam 8890 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: