Ana Sayfa » Dernekler
Ali Öztürk Medya Platformunu ağırladı
05 Mart 2015 Perşembe 20:08


 

 

İstanbul Giresunlular Çevre, kültür ve dayanışma Derneği başkanı Ali Öztürk Giresun Medya Platformu Üyelerini Bahçelievler’de bulunan dernek lokalinde ağırladı.

 

Giresun’a özgü yemeklerin yenildiği toplantı sonrasında Medya Platformu üyeleri ile sohbet eden Ali Öztürk İstanbul Giresunlular Çevre, kültür ve dayanışma Derneği ve çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.

 

Öztürk “Bakırköy Giresunlular Derneğinin kapanması ile birlikte bu bölgede oluşan boşluğu doldurmak amacıyla kurduğumuz derneğimiz daha once Giresun’un çevre sorunları ile ilgili 4 panel yaptı. Bu panelin ikisini dernek merkezimizde birini de Yunus Emre Kültür merkezinde yaptık. Son yaptığımız panele katıldığınız için medya platformuna teşekkür ediyorum. Bu panelimiz gerek ulusal gerekse yerel medyanın ilgisi nedeniyle verimli bir panel oldu. Dernek olarak daha çok Giresun’un çevre sorunlarıyla ilgili çalışmalar yaptık. Asla bir hes karşıtlığımız yok. Ancak Bir vadi üzerine 15-16 tane Hes yaptıktan sonra bu heslerin çevreye zarar vermediğini söylemek çok da inandıcı değil. Biz Giresun’un çevre sorunları ile ilgili gerek yerel medya gerekse STK’larımızla işbirliği içinde verimli çalışmalar yapmak istiyoruz. Yöre halkının bilinçlendirilmesi için çaba harcıyoruz. Giresun’un çevre sorunlarının tartışılacağı bir paneli Giresun’da da yapmak üzere çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.

 

Medya Platformu Başkanı Sadi Toygar “Hem bu akşamki ağırlama hem de panel için teşekkür ediyoruz. Bizim Giresun Madya Platformu olarak da amacımız STK’larımızın sesini duyurabilmek ve onları desteklemek. Panel konusunda da Şebinkarahisardaki madenlerimizinde bu panelde ele alınmasını isterdik.”dedi.

 

Toplantıya katılan Giresun Medya Platformu üyeleri de kendilerini tanıtarak Giresun’un sorunları ve çözümleri konusundaki fikirlerini belirttiler.

 

 

Haber-Fotoğraf: Abdullah Öner MERAL



Etiketler : Ali, Öztürk, Medya, Platformunu, ağırladı,


Bu Haber Toplam 6464 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: