Ana Sayfa » Dernekler
ÇATALCADA GİRESUN USULÜ VE KÖY TADINDA BİR İFTAR.
29 Mayıs 2019 Çarşamba 04:18



ÇATALCADA GİRESUN USULÜ VE KÖY TADINDA BİR İFTAR.


Giresun camiasının yakinen tanıdığı biri iş Adamı Kenan Aygün
25 Mayis Cumartesi akşamı Çatalca Akalan Köyünde 600 kişiye iftar verdi. 
Diyeceksinizki aslında ne var? .şu var Giresun insanımız ataları gibi gittiği  her yerde iz bırakıyor yurt ediniyor varlığını hissettiriyor.  Her defasında Ben Osmanağanın Torunuyum diyen bunun  uğruna  Yıllar önce 50 metrelik bir Topal osmanağa Brandası yaptırıp Gaziosmanpaşa Giresunlular derneğine hediye etmiş ve bu Branda İstanbulda bir Giresunlu hemşeri dernekleri programlarında kullanmışlar Hatta Feshanede yapılan Giresun günlerinde bir hafta Duvarda asılı kalmıştı onun için Kenan Ayğün tam bu tarife uyuyor.  Bu yıl ilkini yaptı İftar  Programı Kenan Ayğün ve değerli eşi Naciye Ayğün çifti tarafından ahirete intikal eden Büyüklerinin hayırına ikram ettiler.
Program iftardan önce köy caminde mevlid-i şerif okudulurken .gün içinde de Akalan camine aynı Giresunda ki anonsgibi anons yapıldı bende duyunca kendimi memleketde zannettim oda bizim için nostarji oldu. Demekki Giresunlular her yerde hiç farketmez misaki milli sınır neresi olursa olsun hatta dünya coğrafyasında  her daim biz varız derler. “Aygün Ailesinin yapmış olduğu bu iftar programı gerçekten güzel oldu”.Allah kabul eylesin mevla bereketini artırsın inşallah.

Haber. Aydın Kömürcü


 



Etiketler : vatangiresun.giresunmedyaplatformu.sadi, toygar.ismail, akdoğan,, erdal, avcı.ömer, mutlu, karaman.abdurrahman, ada,,


Bu Haber Toplam 7386 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: