Ana Sayfa » Spor
Zeytinburnu Giresunlular Derneği
30 Kasım 2011 Çarşamba 20:35
Zeytinburnu Tüm Giresunlular Derneği kongre yaptı. Başkanlığa Yaşar Güner seçildi.

Birlik ve beraberlik havasında geçen kongrede çekişmede had safhadaydı. Kongrede toplam 385 geçerli oy kullanıldı. Oyların 158’ini alan Yaşar Güner Tüm Giresunluların yeni başkanı oldu. İkinci listenin başkan adayı Necati Özen ise 127 geçerli oy aldı.


Kongrenin divan Başkanlığını derneğin kurucu Başkanı Temel Yavuz Kotaloğlu yaptı.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ve Eski Belediye Başkanı Adil Emecanmazeretlerin ötürü kongreye katılamazken, MHP Milletvekili Celal Adan, Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Kasap, MHP İlçe Başkanı Av.Fethi Ahmet Alparslan,Saadet Partisi İlçe Başkanı Kemal Hayırlıoğlu, Has Parti İlçe Başkanı Abdulhakim Kaya, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Ali Faik Biçer, CHP Meclis Üyesi İlkay Biber,Karadenizliler Derneği Başkanı Metin Gazioğlu, Telsiz Mahalle Muhtarı İmdat Toraman, Av. Fahri Biçer, Piraziz Derneği Başkanı Coşkun Toraman, Ravi Kasap,Harun Altunbaş, İhsan Zom, Dursun İmzalı ve çok sayıda dernek üyesi katıldı. 

Kongrede İlk konuşmayı kurucu başkan Temel Kotaloğlu yaptı. Başkan Kotaloğlu, konuşmasında, Birlik beraberlik mesajı verdi. Biz bu ülkenin çimentosuyuz harcıyız. Zeytinburnu’nda Giresunluların önemli yerlere geldiklerin altını çizdi. Dernekte 4 yıl Başkan Yardımclığı 6 yılda başkanlığı yapan eski başkan Dursun İmzalı, hayatımın en güzel günlerin bu çatı altında geçirdim. Şu an bile bu birlik ve beraberlik beni çok gururlandırıyor. Benim iki başkan yardımcısı şimdi iki aday olarak yarışacaklar. Hangisi kazanırsa bizim başkanımızdır dedi. MHP Milletvekili Celal Adan Giresun Türkiye’nin çimentosudur. Giresunlular ezanı hür bayrağı hür Türkiye’nin temsilcileridir kongreniz hayırlı olsun dedi. Başkan Adayı Necati Özen ise seçilmesi halinde kesinlikle siyasete bulaşmadan bir başkanlık süreci yaşamak istediğini belirtti.


BAŞKAN GÜNER’DEN TEŞEKKÜR 

Derneğin Başkan yardımcılığını ve kongre üyeliğini yaptım. Yönetimimizde yapmadıklarımızı hayata geçirmek için aday oldum. Önceliğim öğrencilerimize burs ve kredi sağlamaktır. Kır geceleri ve birlik ve beraberlik geceleri düzenleyerek bu beraberliğimiz had safhaya çıkaracağız. Kaybettiğimiz üyelerimiz yeniden kazanacağız. Beni seçen tüm üyelerimize teşekkür ediyorum dedi. 
ZEYTİNBURNU TÜM GİRESUNLULAR DERNEĞİNİN YENİ YÖNETİMİ 

BAŞKAN: Yaşar GÜNER,

YÖNETİM KURULU: Osman SEVİNDİK, Sadık TORLAK, Ergün AKÇAY, Mustafa GÖNDER, Uğur KARTAL, Salim ÖZDEMİR, İbrahim MANDAL, Ali ÖZTÜRK, Sıtkı KILIÇ, Ayhan Ali YILMAZ, Mustafa KAZAN, Murat DOĞAN, İmdat TORAMAN, Erdoğan GÜNER



Kaynak: Zeytinburnu Haber Etiketler : Zeytinburnu, Giresunlular, Derneği,


Bu Haber Toplam 10565 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: