Ana Sayfa » Duyurular
Zehra Arslan Fotoğraf Sergisi
17 Haziran 2010 Perşembe 23:39
Giresun'lu Zehra Arslan Lübnan'daki Filistin Mülteci Kamplarına gidip,orada yaşamak zorunda kalan insanların umutsuz hayatlarını fotoğrafladı.

Giresunlu hemşerimiz Zehra Arslan ve bir grup Türk fotoğrafçı Lübnan’daki Filistin Mülteci Kamplarına gidip, orada yaşamak zorunda kalan insanların umutsuz hayatlarını fotoğrafladı ve şimdi bunları bir fotoğraf sergisi olarak paylaşıyor.

Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan konuyla ilgili “Giresun Federasyonu olarak hemşerimiz Zehra Arslan’ı bu organizasyonun mimarları arasında bulunmasından dolayı kutluyor ve destekliyoruz. Tüm halkımızın Lübnan, Beyrut ve Baalbek’teki Filistin Mülteci kamplarının gerçeklerini gözler önüne seren bu fotoğraf sergisine desteklerini bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz günlerde bir grup Türk fotoğrafçı Lübnan’da bulunan bazı Filistin Mülteci Kamplarına gitti ve oradaki hayatı, umutsuzluğu, açlığı, heyecanı, sevinci ve üzüntüyü gördü. Gördüklerinin sadece bir kısmını fotoğraflayabildi ve bu fotoğrafladıklarını bir sergi ile herkesle paylaşıyor. 20 Haziran Dünya Mülteciler Günü’nün hemen sonrasında açılacak olan fotoğraf sergisi 21 – 27 Haziran tarihleri arasında açık kalacak.

Proje koordinatörü olan Hakkı Ceylan; “Türkiye’de muhtelif şehirlerde ve KKTC’de sergilenecek olan fotoğraf turunun ilk ayağını 21-27 Haziran 2010 tarihleri arasında İDO’ya ait Şirket-i Hayriye Sanat Galerisi’nde izleyebilirsiniz.” demiştir. Bir hafta boyunca açık kalacak fotoğraf sergisi “Umutsuz Yarınlar” ismini taşıyor.

“Umutsuz Yarınlar” Fotoğraf Sergisi
Sergi Açılışı: 21 Haziran Pazartesi, saat: 20:30
Sergi Süresi: 21 Haziran – 27 Haziran 2010
Yer: İDO (Şirket-i Hayriye) Sanat Galerisi
Adres: Eminönü/Karaköy İskelesi 2.Kat – Kadıköy – İstanbul



Etiketler : Zehra, Arslan, Fotoğraf, Sergisi,


Bu Haber Toplam 7037 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: