Ana Sayfa » İlçeler
Yurt Arazinde Etüt çalışması yapıldı
10 Kasım 2016 Perşembe 19:53


 Çalışması YapıldıTirebolu’ya yeni yurt yapılması için Ankara’dan gelen heyete Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karabıçak arazi hakkında bilgi verdi.

Tirebolulu Reyhan İnanç isimli bir hayırsever tarafından öğrencilerin barınma ihtiyaçlarına destek olmak için yaptığı arazi bağışına Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak kayıtsız kalmadı. Hamam Mahallesinde bulunan araziye yurt kazandırmak için Giresun ve Ankara’da yoğun mesai harcayarak önümüzdeki dönemde yurt yapılması için ilk adımları attı.

Başkan Karapıçak, yoğun uğraşlarının ilk meyvesini bugün gelen heyetin ilk etüt çalışmasından çıkan sonuç ile almış oldu. Heyet, arazinin tüm noktalarında çalışma yaparak hayırsever vatandaşın yaptığı bağıştan ve yerel yönetimlerin desteğinden ötürü çok memnun olduklarını ifade etti.  Arazinin yurt yapımına uygun olup olmadığının analizlerini yapmak ve rapor hazırlamak için geri döndüler.

Başkan Karapıçak yaptığı açıklamada; “Öncelikle arazisini böyle hayırlı bir iş için bağış yapan değerli büyüğümüz Reyhan İnanç Hanım Efendiye teşekkür ediyorum. Giresun ve Ankara’dan gelen heyet ilk etüt çalışmalarını yaptılar. Bundan sonraki süreçte sondaj çalışmaları ve inşallah temel atma merasimi olacaktır. Yapılacak yurt binasıyla Cintaşı ve Hamam Mahallesi eski günlerine dönecektir” dedi.

Haber:Medya platformu



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 6071 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: