Ana Sayfa » Duyurular
Yüksel 'EVET-HAYIR'ı Sorguladı
01 Ağustos 2010 Pazar 03:37
Giresunsonhaberin sahibi Mehmet Yüksel "EVET-HAYIR" ı sorguladı, ilginç tesbitler yaptı.

*  12 Eylül 2010 tarihinde Türkiye’de tarihi bir Referandum oylaması yapılacak.

Bu oylamada eğer “Evet” çıkarsa, AKP’nin bu güne kadar yaptığı iddia edilen yolsuzluklar ile etik olmayan uygulamalarına evet demiş olacağız.

* 12 Eylül ‘de yapılacak referandum oylamasında emekli maaşı ile 15 gün aç gezen emekliler, memurlar, asgari ücrete çalışan işçiler, fındığını zararına satan üreticiler bu oylamada mutlaka “Hayır” kullanmalılar.

       *  Şimdi buradan soruyorum.

*  12 Eylül Referandum seçiminde bu insanlar AKP’nin Anayasasına Dağdaki katilleri şehre indirdikleri için mi evet diyecekler?,  Şehit olan Mehmetçiklerin analarının gözyaşlarının dinmemesi için mi evet diyecekler? Ergenekon açılımını daha da genişletsinler diye mi “evet” diyecekler?, Terörist başına saray yapılsın diye mi “evet” diyecekler,? Geride kalan Paşaların da cezaevine atılması için mi “evet” diyecekler? Kıbrıs Rum açılımı ile onlara Avrupa yolunun kesinleşmesi için mi evet diyecekler?, Kıbrıs Türküne ambargo konması için mi evet diyecekler?, Anayasa açılımı ile Gemicikler yasasının gerçekleşmesi için mi “evet “diyecekler ve  daha da önemlisi atalarımızın kanlarıyla kazandıkları Vatanımızın bölünmesi!  için mi” Evet” diyecekler.?

*  Şuradan açık söylüyorum. Benim bir oyum var. Ama 1000 tane oyum olsa bu referandum oylamasında tümüne” hayır” veririm.

*  Çünkü ben vatanımı ve hele Giresun’umu çok seviyorum ve ölene kadar da aynı sevgiyle yaşayacağım.

*  Ben vatanımın bölünmesini istemiyorum. Ben emekli, Memur, işçi ve fındık üreticilerimin dilenci durumuna düşmesini istemiyorum. Ben devlete 25 yıl çalışmış ve sonra emekli olmuş insanların Valilik ve Belediye kapılarında bir poşet yiyecek için dilencilik yapmasını görmek istemiyorum.

*  Bu toplumun dilenci toplum durumuna düşürülmesini asla kabul etmiyorum.

Ben Hükümetin insanlara balık yemesini değil, balık tutmasını öğretmesini istiyorum.

*  Ben onun için 12 Eylül’de yapılacak Referandum oylamasının emekliler, işçiler, memurlar, dul ve yetimlere bir şans olacağına inanıyorum.

* Eğer Emekliler, Memurlar, Üreticiler, dul ve yetimler bu oylamada” HAYIR oyu “verirlerse, bu hükümete bir ders olacak ve Hükümet ayın 15 günü aç gezen insanların gücünü anlayacak ve bundan sonra onların yanında yer alacak.

Onun için 12 Eylül’de HAYIR, HAYIR ve HAYIR diyeceğim ve böylelikle vatandaşlık görevimi tam anlamıyla yerine getirmiş olacağım.

*  Çünkü Türk milleti olarak bizlerin başka çaresi yok. Eğer bu toplum 12 Eylül’de “eve”t derse çok büyük bir fırsatı kaçırmış olacak ve önümüzde ki yıllarda bir poşet yiyecek veya 3-5 torba kömür alabilmek için valilik ve Belediye kapılarında dilenciliğe devam edecek.

*  Başlıkta da belirttiğim gibi benim 12 Eylül Referandum oylamasında kullanacağım oy kesinlikle HAYIR olacak ve sandıklar açıldığı zaman bu insanların oylarını bu ülkenin geleceği için mi yoksa 3-5 çuval kömür için mi kulandığı belli olacak.



Kaynak: giresunsonhaber Etiketler : Yüksel, 'EVET-HAYIR'ı, Sorguladı,


Bu Haber Toplam 7248 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: