Ana Sayfa » Siyaset
Yolunuz Açık olsun Servet KAYA
09 Şubat 2014 Pazar 20:13


 Uzun yıllar olmuş Ayazağa böylesi bir muhtar adayı özlemini çekeli,sıkılmadık el,çalınmadık kapı , alınmadık gönül bırakmamak için gecesini gündüzüne katan ; sıradışı,çalışkan,aktif,toplumun tamamını kucaklayan bir anlayış ile hizmete talip olan muhtar adayı görmeyeli.

Dürüst ve dik duruşu ile tüm Ayazağa halkının taktirlerini toplayan ve gözleri üzerine çeken bir Gurbetçi Giresun'lu Servet KAYA.
Giresun derneklerinin oluşturduğu komisyondan adaylar arası oylaması ile seçilen Servet KAYA,İstanbul'un Anadaolu'ya açılan penceresi Ayazağa'da yanlızca Giresun'lunun değil tüm illerin gurbetçilerininde taktirlerini alıyor.En favori aday gösterilen Servet KAYA;evli ve üç kız çocuğu babası.
 
 
Ziyaretlerde Servet KAYA'ya yöneltilen sorulardan bazıları ?
Ayazağa için ne gibi hedefleriniz var Servet bey ?
Servet KAYA - Sizin hayalleriniz bizim hedeflerimizdir.
Ayazağa'da Bir Giresun'lu size neyi ifade ediyor ?
Benim için bir Giresun'lu tabiki çok özel ve değerli ancak tüm Ayazağa halkıda bir Giresun'lu kadar özel ve değerlidir.Tüm Ayazağa halkının muhtar adayıyım,herkese eşit mesafede olacağımın sözünü veriyorum.
Siyasi görüş hakkında ne düşünüyorsunuz?
Siyasi görüşü ne olursa olsun benim vatandaşım ,hak ettiği hizmeti mutlaka alacaktır.Hizmet anlayışımda siyasi görüş yoktur.Ayazağa halkı bir bütündür;bölmek için değil bütünleştirmek için adayım.
Nasıl bir Yönetiminiz olacak , Azalarınız kimler ?
Bir defa hizmet odaklı anlayışımız olacak,azalarımda tam donanımlı birikimli,ekip çalışmasına yatkın ve çalışkan kişilerdir.
Öncelikle 31 Mart sabahı muhtar seçildiğim taktirde tüm Ayazağa halkı ile kucaklaşacağım,sonrasında hemen çalışmalarımız başlayacaktır.Çalışma ekiplerimizi oluşturacağız.
Asil azalarla mı yola devam edeceksiniz ?
8 azamız olacak yasal olarak her azamız asil niteliğinde olacaktır.Biz bir ekibiz ve Ayazağa'ya hizmet için seçildiğimizi asla unutmayacağız ,şimdilik planlamalarımızı paylaşmayacağım ama profesyonel bir anlayış ve ekip ile Ayazağa'nın değerine değer katmak için var gücümüzle çalışmalarımıza başlayacağız.
Ayrıca Ayazağa Yeşiltepe Mahallesi Uğur ERKEY ilk öğretim okulu Karşısında seçim irtibat büromuzu açtık tüm halkımızı çayımızı içmeye davet ediyorum.
Bizi kırmadınız zaman ayırdınız teşekkür ediyoruz.
Servet KAYA- Ben teşekkür ediyorum.Güneş Ayazağa'ya halkım kadar sıcak doğsun istiyorum.Nezdinizde tüm halkıma teşekkür ediyorum.
Onlara layık muhtar olacağım kimsenin endişesi olmasın.
Sorularımızı yanıtlayan Sarıyer Ayazağa Mahallesi muhtar adayına ve ekibine başarılar diliyoruz.Yolları açık,bahtı açık,seçmenleri yanında olsun...
Yolunuz Açık olsun Servet KAYA
 
 
HABER : Yaşar keskin


Etiketler : Yolunuz, Açık, olsun, Servet, KAYA,


Bu Haber Toplam 9348 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: