Ana Sayfa » Duyurular
Yılmazlar Alış-Veriş Merkezi Açıldı
17 Mart 2012 Cumartesi 20:26
Yılmazlar Yeşilpınar'da 2. Alışveriş Merkezi'ni Açtı. Sahipliğini Giresun Keşap'lı Mustafa Yılmaz'ın yaptığı "Yılmazlar Alışveriş Merkezi"nin ikincisi, yine Eyüp Yeşilpınar'da açıldı.

Sahipliğini Giresun Keşaplı hemşerimiz ve aynı zamanda İstanbul Giresun Federasyonu (GİRFED) Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yılmaz’ın yaptığı “Yılmazlar Alışveriş Merkezi”nin ikincisi, yine Eyüp Yeşilpınar’da açıldı.

Yeşilpınar Merkezinde açılışı yapılan “Yılmazlar 2. Alışveriş Merkezi” açılışına;  Ak Parti İstanbul 2.Bölge Milletvekili (Plan Bütçe Komisyon Üyesi) Şebinkarahisarlı hemşerimiz Ahmet Baha Öğütken, İstanbul Giresun Federasyonu Başkanı ve aynı zamanda İstanbul Güngören Belediye meclis Üyesi Hasan Turan, İstanbul Giresun Dernekler  Birliği (GDB) eski Başkanı Halil Kütük, Nuri Yılmaz, İstanbul Giresun Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda İstanbul Halkalı-Arnavutköy Derneği Başkanı Abdullah Akgün, Giresun Türk Halk Müziği Sanatçılarından Erdal Güvendi, Ömercan, Ali Karadeniz  bir çok Giresunlu ve çevre sakinleriyle basın mensupları katıldı..

Milletvekili Ahmet Baha Öğütken yaptığı kısa konuşmada; “Gurbette yaşayan  hemşerilerinin arasında bulunmaktan gurur duyuyorum. Bu tür etkinliklerde her zaman aranızda olmak isterim. Açılışını yaptığımız Yılmazlar Alışveriş Merkezi sahiplerine bol kazanç, bereketli günler dilerim.Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

GİRFED Balkanı Hasan Turan ise; “Girişimci hemşerilerimize her zaman destek verip yanında olmalıyız. Bugün de bunun için buradayız” diyerek, “Yılmazlar Alışveriş Merkezi” sahibi Mustafa Yılmaz ve çalışanlarına başarı ve bereket dileklerinde bulundu.



Kaynak: giresunhaberal.com Etiketler : Yılmazlar, Alış-Veriş, Merkezi, Açıldı,


Bu Haber Toplam 13835 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: