Ana Sayfa » Güncel
Yılmaz Can'dan Veda Ziyareti
29 Mart 2012 Perşembe 22:43
Giresun Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Yılmaz Can, Vali Dursun Ali Şahin'e veda ziyaretinde bulundu.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından, Cumhurbaşkanlığı’na önerilen adaylar arasından Giresun Üniversitesi Rektörlüğü’ne Prof. Dr. Aygün Attar’ın atanması üzerine Rektörlük görevi sona eren Can’a Vali Şahin tarafından “Başarı Belgesi” verildi.
 

 
Prof. Dr. Yılmaz Can’a verilen başarı belgesinde “İlimizde göreve başladığınız 12/11/2010 tarihinden bugüne kadar ilimiz açısından başarılı hizmetlere imza attığınız, üniversiteye sosyal tesis kazandırdığınız, üniversite öğrencilerinin barınmaları için yurt imkanı sağlanması ile ilçelerdeki fakülte ve yüksekokulların gelişmesi ve biran önce tamamlanmasında olağanüstü gayret sarf ettiğiniz, merkez ve bir kısım ilçelerde spor kompleksleri kurduğunuz, keza üniversite öğrencileri arasında güven ortamı oluşmasına ve sosyal aktivitelere katkınız, ayrıca Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde öğrenim gören Tıp Fakültesi öğrencilerinin ilimize getirilmesindeki çabalarınız tarafımca takdirle müşahede edilmiştir.” denildi.
 
Vali Şahin, bundan sonraki görevinde başarılar dilediği Prof. Dr. Yılmaz Can’a bir vazo hediye ederek başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

 



Etiketler : Yılmaz, Can'dan, Veda, Ziyareti,


Bu Haber Toplam 8230 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: