Ana Sayfa » Duyurular
Yeşil Giresun'da Mehmet Cebeci
25 Mart 2012 Pazar 13:06
Küçükçekmece Yeşil Giresun Derneğinde Mehmet Cebeci yeniden Başkanlığa seçildi.

Küçükçekmece  Yeşil GİRESUN; Kongrede Mehmet CBECİ  ile devam dedi.

Katılımın oldukça yüksek olduğu kongrede üyelerin tamamının oyu ile yeniden başkan seçilen Mehmet CEBECİ  kongrede yaptığı konuşmalarla hedeflerinin artık dahada büyüdüğünü, yapılması gerekenlerinbilincinde olduklarını, Giresunlu hemşerilerinin menfaatlerini, birlik beraberliğini, dayanışma ve kaynaşmasını sağlamak için daha çok çalışılması gerektiğinin, daha çok mücadele ve gayret edilmesinin bilincinde olduklarını belirterek yeni yönetim kurulu arkadaşları ile görevleri paylaşarak yolumuza “DURMAKYOK YOLA DEVAM “Parolası ile devam edeceğini anlattı.

Derneğimizin tanıtımı ile ilgli,önce üyelerimiz ve  hemşerilerimizin menfaatleri doğrultusunda,  siyasi, ekonomik vizyonik ve misyonik olarakyapılması gerekenlerin örgütlü ve organize bir biçimde yapılmasına itina ile gayret gösterilecektir.. Her zaman olduğu gibi ilke ve prensiplerimize uygun, yöresel ve bölgesel örf adetlerimize ve davranış biçimlerimize, misafirperverliğimize daha fazla önem göstererek genel manada toplumsal huzura önem verilecektir. Yaşadığımız mahallemizde,ilçemizde ve diğer yerlerdeki hemşerilerimizle siyasi, sosyal ve ekonomik alanda yardımlaşmak ve dayanışma kaynaşmayı sağlamak ve güç birliği oluşturmak  için istişarelere her zamankinden daha fazla önem verilecektir.

Daima iyi çalışmalar yaparak başarılı olmayı hedeflediğimiz derneğimiz çatısı altında oluşturduğumuz güç birliğimizde yaptığımız 7 inci olağan kongremizin Yeni yönetim kurulumuza verdiği güven ve desteği layıkı ile yerine getirmeye, başarılara imza atarak devam edeceğiz. Bu birlik beraberliğin bize verdiği gücü en olumlu ve faydalıişlerle, örnek gösterilecek başarılarda kullanmaya devam edeceğimizden hiçbir üyemizin ve hemşerilerimizin şüphesi olmasın. Bu düşünce ve duygularla tümüyelerimizi  saygı ,sevgi ve muhabbetle selamlıyor sağlık ve mutluluklar diliyorum.



Etiketler : Yeşil, Giresun'da, Mehmet, Cebeci,


Bu Haber Toplam 10484 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: