Ana Sayfa » Spor
Yeşil Beyaz Platform ve Giresunspor
09 Haziran 2010 Çarşamba 18:03
Giresunspor kongresine üç gün kalmasına rağmen Platform üyeleri genel kurul çalışmalarının yanı sıra sportif çalışmalarını da devam ediyor.

   12 Haziran cumartesi günü yapılacak kongre çalışmalarını Giresun, İstanbul, Bursa ve Ankara’da sürdüren Yeşil-Beyaz Platform üyeleri başaracaklarına inançlarının tam olduğunu ifade ederek şu ifadelere yer verdi: “Giresun ve Giresunspor için yola çıktık. Şeffaf, ilkeli, alt yapıya önem veren ve her zaman sınırları sonuna kadar zorlayan bir yönetim oluşturduk.

   Başaracağımıza inancımız tam, bize güvenen Kongre üyelerini ve taraftarımızı hayal kırıklığına uğratmayacağız. Kongre çalışmalarının yanı sıra Bank Asya Ligi’nde mücadele eden Giresunspor için sportif çalışmalarda sürdürülmektedir.

   12 Haziran cumartesi günü tüm Kongre üyelerinin Genel Kurulun yapılacağı salonda bulunmaları Takımımızın geleceği için önemlidir. Bu çağrımız tüm Giresunlu hemşeri ve Giresunsporlularadır. Giresunspor’un geleceği kongre üyelerinin elindedir. Onun için kongre üyelerinin salonda olmaları önemlidir.

   Yarınlarda pişman olmamak için kongre üyelerini kentimizin güzide kulübüne sahip çıkma zamanıdır. Giresunspor’un geleceği için, maziyi konuşup yeniye ağlamamak için kongreye gelip kendinize yakın gördüğünüz listeyi oylayın. Oylayın ki eleştirme hesap sorma hakkını elinizde tutun.

                 ŞAİBESİZ YÖNETİM

Kamuoyunun bildiği gibi mevcut başkanın istifa haberinin ardından kendisine de teyit ettirerek Giresunspor için Giresun çocuğu olarak yola çıktık. Amacımız tertemiz, şaibelerden uzak tüm kamuoyunun beklediği biçimde şeffaf hesap veren ama sportif faaliyetlerde de başarılar yakalayan bir yönetim oluşturduk. Biz platform olarak daha öncede söylediğimiz gibi;

                ‘ALMAYA DEĞİL, VERMEYE GELDİK’

Özlediğimiz eski adı Birinci Türkiye Ligi olan Turkcell Süper Liginde mücadele eden takımların kâbusu olan Giresunspor’u yeniden ortaya çıkartmak. Sportif faaliyet olarak sadece futbol değil, basketbol, yüzme, voleybol şubelerinde de lig düzeyinde Giresunspor’u mücadele eder hale getirmek.

   Laf üretmekten çok iş üretmek amacıyla yola çıktık.”

                 Fatma Uğurlu

               www.kerasushaber.net



Etiketler : Yeşil, Beyaz, Platform, ve, Giresunspor,


Bu Haber Toplam 15467 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: