Ana Sayfa » Belediyeler
"YENİ HEDEFLERLE VATANDAŞIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ"
12 Şubat 2017 Pazar 23:03


 "YENİ HEDEFLERLE VATANDAŞIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ"

Antalya'da Başbakan Binali YILDIRIMIN'ın katılımıyla düzenlenen Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na katılan Duroğlu Belediye Başkanı Murat KILIÇASLAN, "Yeni hedeflerle vatandaşımızın yanında olacağız " dedi.

Duroğlu Belediye Başkanı Murat KILIÇASLAN, Başbakan Binali YILDIRIMIN 'ın katılımıyla Antalya'da düzenlenen Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na katıldı. Toplantıyı değerlendiren Başkan Murat KILIÇASLAN Başbakan Binali YILDIRIMIN 'ın sözlerini yineledi. Anayasa değişikliğiyle ilgili olarak, "Millet adına 'evet' diyeceğiz, millet için 'evet' diyeceğiz. Milletimizin 'evet' dediğine 'evet' diyeceğiz.

‘’TEK MiLLET VATAN iÇiN, TOPRAĞINDA YATAN iÇiN, TÜM ECDADIN, VATAN iÇiN TABi Ki ‘’EVET’’

Anayasa değişikliğiyle ilgili olarak, "Millet adına 'evet' diyeceğiz, millet için 'evet' diyeceğiz. Milletimizin 'evet' dediğine 'evet' diyeceğiz. Türkiye'nin ihtiyacı olan, milletimize yakışan yönetim sistemini hayata geçirmek için gün sayıyoruz" diyerek Başbakan Binali Yıldırım'ın sözlerini bir kez daha vurguladı.

 'Halk oylamasından çıkacak olan neticenin Türkiye'nin geleceği için önemli olduğunu belirten Başkan Kılıçaslan Açıklamasına şöyle devam etti; "Bu süreçte vatandaşımızın aklına bir şey takıldığında her zamanki gibi ilk bize ulaşacak. Bütün telefon ve kapılarımız vatandaşımıza önceden olduğu gibi yine 7/24 açık olacak. Kibir bize hiç uğramadı, bundan sonra da hiç uğramayacak. Muhalefetin yalan, iftira söylemlerine karşı biz proje, hizmetler ve yeni hedeflerle vatandaşımızın yanında olacağız. Bu büyük ve değişim adımı ülkemize milletimize aydınlık yarınları getirecek" dedi.

Haber: Duroğlu belediyesi

 

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 58323 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: