Ana Sayfa » Güncel
YEDİ YIL BOYUNCA YANLIŞ İŞE İMZA ATMADIK
24 Ocak 2015 Cumartesi 23:44


Giresun Medya Platformu’nda yedi yıl başkanlık yapan Ali Şükrü Kara, veda mesajı niteliğinde bir değerlendirme yaptı.

Ali Şükrü Kara, Giresun Medya Platformu’nun yedi yılını da özetlediği değerlendirmesi şöyle oldu:

“Giresun Medya Platformu’nu yedi yıl önce bir grup gönüllü arkadaşla kurduk. Kuruluş itibari ile arkadaşlar başkanlık görevini bana layık gördüler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Yedi boyunca Giresun Medya Platformu başkanlığını onurla ve gururla taşıdım. 

Platformu kurduğumuz yıllarda heyecanımız dorukta idi. Önce Giresunlu medya kuruluş ve mensuplarına ulaşmaya başladık. Süreç içersinde yüzün üzerinde medya yayın organını platformumuza kattık. Yine Giresun’un belli başlı sorunları ve projelerini gündemde tutmaya çalıştık. Orgi Havaalanı konusunda yıllar önce imza kampanyası açtık, hazırladığımız afiş ve broşürlerle gündeminin devam etmesini sağladık. Bugün havaalanına uçak inmek üzere! Eğribel’e tünel projesini aynı yöntemlerle gündemde tutmaya çalıştık. Yakında tünel çalışmaları başlayacak gibi. Yine Giresun’un belli başlı birçok sorun ve projesinde çorbada tuzumu oldu. Bunları sadece biz yaptık demek doğru olmaz. Kaynayan çorbada en azından bir tuzumuz varsa ne mutlu.

Platformumuz yine oluşturduğu haber havuzu ile gelen haber bültenleri platform üyelerimize ulaştırdı. Üyelerimiz Giresun’un çeşitli toplantılarını ve olaylarını haberleştirerek yayın organlarında yayınlanmasını sağladı. Platform üyelerimize yönelik çeşitli eğitim seminerlerimiz oldu. Üyelerimizi Gazeteciler Cemiyeti’nin bazı yurt içi seminerlerine gönderdik. Tanıtım kitapçıklarımız ile platformunun marka değerini artırma çalışmalarını sürdürdük.   Üyelerimiz ve Giresunlu medya mensupları ile iletişim kanallarımız sürekli açık oldu. Bu konuda Platformumuz Genel Sekreteri İbrahim Balcıoğlu’nun büyük gayretleri oldu.

Tabiki zaman içersinde arkadaşlarımızda bir heyecan azalması oldu. Belki diğer işlerimiz nedeniyle zaman da ayırmaz olduk. Yeni bir yapılanma gerekliydi. Belki bizimde bırak zamanımız geldi. Ve her zaman söylediğim gibi, koltuklar baki değildir. Bu bir bayrak yarışıdır. Bayrağı başka arkadaş devredip, onlara destek olmaya devam ediyoruz.

Giresun Medya Platformu’nda başkanlık yaptığımı yedi yıl içersinde belki eksik kaldığımız, yapamadığımız işler olabilir. Fakat asla yanlış bir işe de imza atmadık. Yaptığımız her iş, ortak kararımızla ve Giresun yararına yapıldı. Giresun Medya Platformu’nu yedi yıl boyunca asla rant aracı olarak kullanmadık. Bir siyasi parti, görüş veya grubu yandaşı olmadık. Bir tek Giresun’dan yana yandaş ve paydaş olduk.

Platform’da kongre kararı aldık. Ve her zaman şunu söyledim: burada her üye arkadaşımız başkan olacak kapasitededir ve başkan olmaya layıktır. Her üye arkadaşımızda genel kurulda aday olabilir dedim. Bunu demokrasi kültürümüzün yerleşmesi ve hayat felsefemden dolayı söyledim.

Giresun Medya Platformu’na yakışır, seviyeli bir genel kurul yaptık. Ve Genel Kurul’da Sadi Toygar arkadaşımızı oy birliği ile başkanlığa seçtik. Kendisine ve yeni yönetim kuruluna başarılar diliyorum. Bizi Genel Kurul’da Onursal Başkan olarak takdim etmeleri ayrıca bir onurudur. Bizim bundan sonra yapacağımız, verdikleri görevleri yapabilmek ve onlara yardımcı olmaktır.  Kurucu başkanı olduğumuz Giresun Medya Platformu bizim evladımız gibidir. 


 

 



Etiketler : YEDİ, YIL, BOYUNCA, YANLIŞ, İŞE, İMZA, ATMADIK,


Bu Haber Toplam 5032 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: