Ana Sayfa » Siyaset
Yavuz Özkul MHP'den Aday Adayı
19 Kasım 2013 Salı 07:18
Gaziosmanpaşa MHP'ye taze kan geldi. MHP Gaziosmanpaşa'dan Belediye Başkan Aday adayı olduğunu açıklayan Yavuz Özkul, iddialı konuştu.

MHP Gaziosmanpaşa'ya taze kan geldi.

MHP Gaziosmanpaşa'dan Belediye Başkan Aday adayı olduğunu açıklayan Yavuz Özkul,MHP'de yöneticilik yaptığını ,partisine güvendiğini ve seçimlerde ipi göğüsleyenin kendileri olacağını söyledi ve hayırlı olsun dileğinde bulundu.
 
YAVUZ ÖZKUL KİMDİR ?
1971'de Almanya'da doğdu.1 yıl sonra memleketi Yozgat'a geldi.İlk-Orta tahsilini Yozgat'ın Sırçalı Beldesinde ,Liseyi Yeni Fakıllı ilçesinde okudu.Halen çköğretimde öğrenimine devam ediyor.1997 yılında Siirt'ten evlendi.3 çocuk babası.Karayolları mahallesinde ikmet etmektedir.Sanayici iş adamıyım.Tekstil ithalat ve ihracatı,ayrıca Müteahhitlik yapıyor.2002 yılında %2'lik ithalatla Türkiye ortalamasında %2'ye girdim.10 yıl KING-BOKS ve FITNES yaptı.Milli sporcu ve şuanda yüzme sporuyla uğraşıyor.
Emine Sabit Büyük Bayrak İlköğretim okulunda Okul Aile Birliği Başkanı ve Karayolları Mahallesinde bilirkişi komisyonu başkanı.Ayrıca MHP İlçe teşkilatında yöneticilik yapıyor. (sultangazigazetesi.com)


Kaynak: sultangazigazetesi.com Etiketler : Yavuz, Özkul, MHP'den, Aday, Adayı,


Bu Haber Toplam 9348 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: