Ana Sayfa » Belediyeler
Yavuz Kemal Sahipsiz değil
17 Mart 2016 Perşembe 19:36


 


YAVUZKEMAL SAHİPSİZ DEĞİL

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Milletvekilimiz Sayın Bülent BEKTAŞOĞLU basında “Yavuzkemal’ı kurtarmalıyız” demiş.
Sayın 
Bektaşoğlu hafta sonu Yavuzkemal Beldesi’ne uğramadan Kulakkaya Yaylası’na gitmiş ve burada açıklamalar yapmıştır.
Sayın Bektaşoğlu ,Yavuzkemal Belediyesi kapanmanma oktasındayken ne gibi bir çalışması olmuştur?”Biz kapanan bir belediyeyi yeniden kurarak, Kulakkaya’nın İmar Planı’nı yaparak bölgeyi koruma altına aldık ve Belde sınırları içindeki mahalle ve yaylaların altyapısında bu zamana kadar yapılmamış çalışmalara imza attık. Sayın Bektaşoğlu, Zamanında karşı çıkğınız Yeşil Yol’u kullanmadan Kulakkaya Yaylası’na nasıl gittiniz? 
Yeşil yol kapsamında tarihi ipek yolu Erimez-Kulakkaya-Bektaş Yaylaları’nın ve Uzundere-Kümbet Yolubağlansının asfalt yapıldığını bu vesileyle bir teşekkürü dahi çok gördü.
Altın arama faliyetinin Kulakkaya’da yapılacağını zannettiğiniࢰarama faaliyetlerinin YavuzkemalBelediyesi sınırlarında olmayıp Konuklu Köyü sınırlarında olduğunun farkında olmamasının normal olduğunu,
Söz konusu arama faaliyetlerinin sonlandırılması için Dereli ve Yavuzkemal Belediye Başkanları ile bölgenin duyarlı insanlarının gayreti ve başta yöre milletvekilimiz Sabri Öztürk olmak üzere Ak Parti Milletvekillerimizin yoğun çabası olduğunu belirtirim. 
Uzun uğraşlar sonucu Kulakkaya Yaylaları’nı turizm markası yapma yolunda önemli adımlar attık.” 
Sayın Bülent Bektaşoğlu hafta sonu beldemizi ziyaret etmeden Kulakkaya Yaylası’na gitmiş ve burada arama faaliyetlerine ilişkin birtakım açıklamalar yapmıştır .Milletvekili altın aramave siyanürle ayrıştırma konusu üzerine hassasiyetini dile getirmiş ancak bu konuda yanılgıya düşmüştür.Altın arama faaliyetiyle ilgili;İl GıdaTarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü,SuÜrünleri Kanunu’nu,Giresun İl Özelİdaresi ise YeşilYol’u gerekçe göstererek olumsuz görüşbildirmiş sonuç olarakÇevre ve Şehircilik Bakanlığı da Çevresel Etki Değerlendirme(ÇED)sürecini sonlandırmış tır. Ayrıca KuzalanTabiat Parkı’nın tescillenmesi yönünde fikir beyan eden Bektaşoğlu’nun KuzalanTabiat Parkı’nın tescillendiğinden ve yapılan çalışmalardan haberinin olmadığı ortaya çıkmıştır.Sayın Bektaşoğlu Kulakkaya’ya çıkmadan önce keşke Beldemizi ve bizleri ziyaret etseydi.Bu bilgileri kendisiyle paylaşmaktan mutlu olurduk.SayınBektaşoğlu herşeyden önce hemşerimizdir ve kamuoyunu yanlış bilgilendirmesinden kendisini sorumlu olmasını istemeyiz.TBMM yoğun bir çalışma içerisindeydi ve kendisi basın danışmanı ve diğer danışmanları tarafından hem eksik hemde yanlış bilgilendirilmiştir.Bülent Bektaşoğlu’nun Yavuzkemal için gösterdiği hassasiyete teşekkür eder,aynı duyarlılığı Giresun merkezi için de göstermesini isteriz.Selam ve saygılar. .



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 14086 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: