Ana Sayfa » Spor
YAĞLIDERESPOR NAMAĞLUP ŞAMPİYON OLDU
27 Mart 2018 Salı 00:11


 

 YAĞLIDERESPOR BİRİNCİ AMATÖR LİGDE NAMAĞLUP ŞAMPİYON OLDU

 

Giresun Medya Platformu

)

 

 

Giresun Birinci Amatör kümede Yağlıderespor futbol takımımız şampiyon oldu.

2017-2018 futbol sezonunu Giresun birinci amatör küme şampiyonluğunu geçtiğimiz haftalarda garantileyen Yağlıderespor bugün ilçe stadında Dereli Anadolu FK karşılaşmasının ardından şampiyonluk kupasını düzenlenen törenle aldı.

Törende ikinci olarak süper amatör lige çıkan Dereli Anadolu FK takımına ’da ikincilik kupası ile madalyası takdim edildi.

İlçe stadında düzenlenen törende konuşan Yağlıderespor Başkanı ve Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,ligde namağlup şampiyon olan Yağlıderesporumuzu tebrik ediyorum.’’dedi.

Yağlıderespor olarak güzel bir sezon geçirdiklerini ifade eden Kırhasanoğlu,herkes üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirdi. Çok mutluyuz. Bizler her zaman kulübümüzün yanında olduk. Bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Gelecek sezon birkaç takviye ile birlikte süper ligde başarılı bir sezon geçirmeyi hedefliyoruz.’’diye konuştu.

Konuşmanın ardından Yağlıderespor’a şampiyonluk kupası ve madalyası Yağlıdere Kaymakamı Hasan Uğuz, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Hasan Bulut, Giresun Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Güngör, Futbol İl Temsilcisi Sinan Işık, İl Genel Meclis Üyesi Fikret Karaaslan tarafından takdim edildi.

Törende ayrıca Yağlıderespor kulübüne katkıda bulunanlara plaket takdim edildi.

 

AYTEKİN ÖZDEMİR

 



Etiketler : vatangiresun.giresunmedyaplatformu.sadi, toygar.ismail, akdoğan,, erdal, avcı.ömer, mutlu, karaman.abdurrahman, ada,,


Bu Haber Toplam 5928 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: