Ana Sayfa » Spor
YAĞLIDERESPOR’A BAĞIŞTA BULUNDULAR
27 Şubat 2018 Salı 11:40


YAĞLIDERE BELEDİYESİ İŞÇİLERİ ŞAMPİYON YAĞLIDERESPOR’A BAĞIŞTA BULUNDU

 

 

Yağlıdere Belediye Başkan Vekili İbrahim Aydın, Belediye İşçileri Sendika Temsilcisi Emin Çayan ve işçilerle birlikte bir araya geldi.

Yağlıdere Belediyesinde çalışan sendikalı belediye işçileri sosyal haklarının bir kısmını şampiyon Yağlıderespor’a nakdi yardım olarak bağışta bulundular.

Belediye Başkan vekili İbrahim Aydın,belediye sendika işçilerini bu anlamlı davranışlarından dolayı başta sendika temsilcisi Emin Çayan olmak üzere tüm işçileri tebrik ederek tek tek kutladı.

Belediye İşçileri Sendika Başkanı Emin Çayan yaptığı açıklamada, belediye sendikası olarak arkadaşlarımızla böyle bir karar aldık.Yağlıderesporumuza bizlerinde bir katkısı olsun istedik.sağolsun işçi arkadaşlarımız anlayış gösterdiler. İlçemizi başarıyla temsil edip şampiyon olan takımıza gelecek sezon süper amatör ligde başarılar diliyoruz. Yağlıdere ilçemize sporda olduğu gibi yapılan her çalışmalarda destek veren Belediye Başkanımız Abdurrahman Kırhasanoğluna’da teşekkür ediyoruz.’’diye konuştu.

Belediye Başkanlığı makamında düzenlenen programda, Yağlıdere Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Halit Yanbul,Hesap İşleri Müdürü Uğur Karaman ile işçiler hazır bulundu.

 



Etiketler : vatangiresun.giresunmedyaplatformu.sadi, toygar.ismail, akdoğan,, erdal, avcı.ömer, mutlu, karaman.abdurrahman, ada,,


Bu Haber Toplam 5858 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: