Ana Sayfa » Dernekler
YAĞLIDERE'DE İKİNCİ ÖZER KAHVECİ DÖNEMİ
06 Kasım 2017 Pazartesi 21:53


 

YAĞLIDERELİLER DERNEK BAŞKANLIĞI'NA

 

ÖZER KAHVECİ TEKRAR SEÇİLDİ

 

 
 

Merkezi İstanbul Zeytinburnu’nda bulunan Yağlıdereliler Derneği'nin 14. Olağan Kongresi dernek binasında gerçekleştirildi.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kongrede, divan başkanlığını Mehmet Bolat yönetti.

 

Bolat, burada yaptığı konuşmada, Mevcut Başkanımız Halil Kütük’ün seçimde aday olmayacağını belirtmesinin ardından Yağlıdereliler olarak seçimde uzlaşmacı aday olarak Özer Kardeşimizi aday gösterdik. Bizlere de yakışan bu olacağını düşünerek tek liste ile seçime gidilmesini uygun gördük. Divan heyeti olarak yeni yönetim kuruluna iki yıllık görev süresi içinde başarılar diliyoruz.’’ diye konuştu.

 

İki yıldır dernek başkanlığını yürüten ve bu dönemde dernek başkanlığına aday olmayan Halil Kütük, ise yaptığı açıklamada, Yağlıdere ve Köyleri Kültür ve Yardımlaşma Derneğimizin 14. Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdiklerini söyledi.

 

Gençlik Kollarımızdan yetişen ve daha önce de iki dönem derneğimizin başkanlığını yapan Özer Kahveci kardeşimiz yeniden yönetim kurulu başkanlığına seçildiğini anımsatan Kütük şöyle devam etti:

 

''Yönetim Kurulu tamamen yenilendi ve görev ve yetkiler gençlere bırakıldı. Yeni yönetim kurulunda görev alan gençlerimizin % 80'i üniversite mezunu gençlerimizden oluşturuldu.Çok ufak meselelere takılmadığımız ve görev sorumluluk üstlenen gençlerimize sahip çıktığımız sürece çok güzel faaliyetlerin yapılacağına inanıyorum ve bu gençlere sonuna kadar güveniyorum.Kurucu Başkan olarak her zaman yeni yönetimin yanında olacağımı beyan ediyorum. 1990 yılında kurulan derneğimizin 10 yıl süre ile başkanlığını yapmış olmaktan onur ve gurur duyduğumu da ifade etmek istiyorum. Başka bir paylaşımda, derneğimizin başarılarını da yeniden hatırlatmak isterim.İllâhi yönetimde görev almak şart değil, hizmet etmek isteyen herkese burada görev verilebileceğini herkes bilmelidir diyorum. Özer Kahveci kardeşimi ve yönetim kurulu üyelerini can-ı gönüldün tebrik ediyorum ve üstün başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun. Genel Kurul Toplantısına katılım sağlayan tüm hemşerilerime de özellikle teşekkür etmek istiyorum.’’dedi.

 

Yağlıdereliler Dernek Başkanlığına tekrar seçilen Özer Kahveci ise, Gençlerden oluşan bir kadro ile yönetim kurulunu belirlediklerini belirtti.

 

Gençlerin bu dernekte sorumluluk alması ve tecrübe kazanmaları gerektiği kanısına vardıklarını ifade eden Kahveci, tabi bizlere bu konuda anlayış gösteren destek veren büyüklerimizin payı çok önemli bu aşamadan sonra inşallah bu dernekte görev yapmış bu zamana kadar maddi ve manevi destek vermiş olan insanların fikirlerinden birikimlerinden faydalanarak bu genç kardeşlerimizi camiamıza hizmet etmelerini sağlamayı daha çok kitlelere ulaşmayı hedefliyoruz. Geleceğimizin teminatı olan gençlerin buna çok ihtiyacı var. İnşallah hep birlikte bu çıtayı yükselteme garantisinde olacağız.Bizlere bu imkanı sağlayan üyelerimize teşekkür ediyorum.’’diye konuştu.

 

Konuşmaların ardından tek listeyle seçime gidildi.

 

Özer Kahveci Oy birliğiyle iki yıllığına Yağlıdereliler Derneğinin başkanlığına seçildi.

 

Yeni yönetim kurulu ise,Ömer Kantemür,Yusuf Biçer,Alim Özdemir, Hamza Bektaş, Faruk Bekaroğlu, Suat Türk, Kahraman Durdu, Ersin Akkaya, İsmail Elevli,Kürşat Kaya’dan oluştu.

 

 

FATİH AYTEKİN ÖZDEMİR

 



Etiketler : vatangiresun.giresunmedyaplatformu.sadi, toygar.ismail, akdoğan,, erdal, avcı.ömer, mutlu, karaman.abdurrahman, ada,,


Bu Haber Toplam 5802 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: