Ana Sayfa » Belediyeler
YAĞLIDEREDE BAŞKANLAR BİR ARAYA GELDİ
20 Ocak 2017 Cuma 00:30


 YAĞLIDERE'DE KÖY BAŞKANLARIYLA TOPLANTI DÜZENLENDİ

 

Yağlıdere ilçesine bağlı Elmabelen,Yazlık,Yeni Yazlık,Yenice köylerinde Ak Parti ilçe başkanlığı tarafından köy başkanlarının katılımıyla bir toplantı düzenlendi.

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunanYağlıdere Belediye Başkanı  Abdurrahman Kırhasanoğlu, ilçeye bağlı Elmabelen,Yenice,Yazlık ve Yeni Yazlık köylerinde köy başkanlarımızın organize ettiği toplantıda vatandaşlarımızla bir araya gelerek istek ve taleplerini dinleyerek yapılması gereken işlerle ilgili görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi.

Düzenlenen toplantılara katılım sağlayan organize eden herkese teşekkür ettiklerini ifade eden Kırhasanoğlu,bu tür ziyaret ve toplantıların ilçenin farklı mahalle ve köylerinde devam edecektir’’diye konuştu.

Ak Parti ilçe Başkanı Temel Işık ise, Bugüne kadar tüm mahalle ve köylerde etkin bir biçimde yer aldık, çalışmalar yaptık. Bundan sonra çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz’’dedi.

Düzenlen toplantılara, İl Genel Meclis Üyeleri Ömer Bayram, Fikret Karaaslan, Yazlık Muhtarı, Hüseyin Boz, Yeni Yazlık Köyü Muhtar Vekili İbrahim Bektaş, Gençlik Spor ilçe Müdür Vekili Habil Kır ile Yazlık ve Yeni Yazlık köyü sakinleri katıldı.

Yağlıdere Belediyesi

Güncelleyen: Aydın Kömürcü 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 5248 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: