Ana Sayfa » İlçeler
Yağlıdere Belediyesinden Asfatlama çalışması
01 Aralık 2016 Perşembe 20:32


  

 

GÜNECE MAHALLESİNDE YOL BETONLAMA ÇALIŞMASI YAPILIYOR

 

 

Yağlıdere ilçemize bağlı mahalle yollarında betonlama çalışması devam ediyor.

Günece mahallesinin Düz küme evleri koru kıyısı mevki ile  Deli Osmanlı mevkiinde yol betonlama çalışması gerçekleştiriliyor.

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,betonlama çalışmalarını yerinde takip ederek açıklamalarda bulundu.

Kırhasanoğlu,2009 yılından bu yana her yıl için belediye encümenlerimizle ve mahalle muhtarlarımızla bir araya gelip mahallelerimizde gezip tespitler yapıp bütçemizin mali durumuna göre yıllık bir ihale yapıyoruz. İhale kapsamında yollarımızı iyileştirmeye çalışıyoruz. Yedi yıldır bunu yapıyoruz her yıl beton ve asfaltlama ihalesi açarak ilçemizdeki mahalle yollarını güzelleştirmeye çalışıyoruz’’dedi.

Başkan Kırhasanoğlu,Akdarı,Akdoğan,Kızılelma,Oruçbey,Tepeköy mahallelerinde çalışmalar tamamlanmış olup çalışmalarımız şu anda Günece mahallesinde devam ediyor. Kısa süre içinde burada da çalışmalar tamamlanacak. Buradan Kurucalı mahallesine ardından ise Ahallı mahallesinde de çalışmaları tamamlayıp 2016 yılı betonlama işlemin tamamlanmış olacağını ifade etti.

2017 yılında tekrar ihale yapıp geriye kalan kısımları betonsuz kalan ve asfaltsız kalan yerleri tamamlamaya çalışacaklarını ifade eden Kırhasanoğlu, Çalışmalarda yüzde 90’a ulaştığımızı düşünüyorum. Mahalle yollarımız şu an gayet iyi duruma geldi. Ana yollar ana har teller iyi durumda daha iyi olması için çalışmalarımız 2017 yılında’da devam edecektir’’.

 Güncelleyen /Aydın Kömürcü

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Adil, EmecanAydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 6688 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: