Ana Sayfa » Güncel
www.Vatan Giresun.Com Devredildi
24 Eylül 2012 Pazartesi 11:11
www. Vatan Giresun. Com Sultangazili Giresunlular Derneği eski Başkanı ve Sultangazi İGEDER Başkanı Abdurrahman ADA'ya devredildi.

            Nuri YILMAZ 

   www.vatangiresun.com  u

   Abdurrahman ADA'ya devretti.

                    Abdurrahman ADA

Sultangazili Giresunlular Derneği eski Başkanı, Sultangazi İGEDER Başkanı ve Sultangazi Orhangazi İlköğretim Okulu eski Müdürü Abdurrahman ADA  www.vatangiresun.com u devraldı.

Bilindiği gibi değerli hemşerimiz Abdurrahman ADA bir süre önce Esenyurt Belediyesi Basın Yayın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğüne atanmıştı.

Abdurrahman ADA yaptığı açıklamada "gurbetteki Giresunlular arasında marka bir gazete olan ve hemen hemen tüm camianın tanıdığı ve takip ettiği  www.vatangiresun.com u dahada geliştirerek yayın hayatına daha güzel bir şekilde devam edeceğini ve Giresun camiasının birliğine ve kardeşliğine hizmet etmek için bundan sonrada elinden gelen gayreti göstereceğini" söyledi. 

Nuri Yılmaz : Yaklaşık 3 yıl süren yayın hayatımızı bir çok sebeplerden dolayı noktalıyoruz. Gazetemiz yine yayın hayatına devam edecek. Gazetemizi devrettiğimiz değerli arkadaşlarımız yine siz değerli okuyucularımızın hizmetinde olacak.

Yayın hayatımız süresince bilmedende olsa belki haksızlık yaptığımız kişi ve kurumlar olmuş olabilir. Bu durumda olduğunu düşünen tüm kişi ve kurumlardan özür diliyoruz ve haklarını helal etmelerini istiyoruz.

Ayrıca hiç bir menfaat ve çıkar gözetmeden kendilerini sayfalarımıza taşıdığımız tüm kişi ve kuruluşlarda bizimde haklarımız var ise bizde onlara haklarımızı sonuna kadar helal ediyoruz.

Hayır dualarını beklediğimiz tüm okurlarımıza en derin sevgi ve saygılarımızı sunarız.

Siteyi Giresun camiasının etkin ve sevilen bir ismi Abdurrahman ADA kardeşime devretmekten de mutluyum. Giresunlulara daha güzel bir şekilde hizmet edeceğinden hiç şüphem yoktur.

                  www.vatangiresun.com    Nuri YILMAZ

               

www.vatangiresun.com  Abdurrahman ADA'ya devredildi. Değerli hemşerimiz Abdurrahman ADA'ya hayırlı olsun diyor ve başarılar diliyoruz. Nuri YILMAZ

EĞİTİM CAMİASINDA BAŞARILI HEMŞERİMİZ ABDURRAHMAN ADA. 



Etiketler : www.Vatan, Giresun.Com, Devredildi,


Bu Haber Toplam 12714 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: