Ana Sayfa » Güncel
VUSLAT DERNEĞİNDEN HEMŞERİMİZE ŞEVKAT ELİ
30 Kasım 2016 Çarşamba 19:31
Sarıyer Ayazağa mahallesinde evi yanan Giresunlu hemşerimiz Aydın Civak'a Vuslat derneğinden yardım eli

 Sarıyer Ayazağa’da Elektrik kontağından çıkan yangınla evi tamamen yanan Hemşerimiz Aydın CİVAK’ın ne kalacak yeri nede yatacak bir şeyi kalmamıştı. Sosyal medyadan bu olayı duyan Vuslat Derneği Aile Tespit Biriminde görevli Hemşerimiz Giresun Espiye’li Ali Oturak yangın mahalline ekip arkadaşları ile intikal edip, Aydın kardeşimizin yanında olduklarını ellerinden gelen her şeyi seferber edip bu üzücü olayın bir an önce ailenin unutması ve eski yaşantılarına dönmelerini sağlayacaklarını söylediler.

Burada çekim yapıp özel bir televizyonda ( LALEGÜL TV ) Ailenin sıkıntılarını izleyicilerine bildirdiler. Programdan sonra duyarlı vatandaşlardan aileye destek telefonları gelmeye başladı ve titizlikle bu çağrıları değerlendirip verilen adresten bu eşyalar alındı. Eşyalar Aydın kardeşimize yağmur soğuk demeden ulaştırıldı.  Dernek başkanı Sayın  Hasan Civak , eski dernek başkanı Sayın Zeki Topal  ve hemşerilerimiz gelen eşyaları Aydın kardeşimizin geçici ikamet edecek olduğu eve yerleştirdiler.

Vuslat Derneği Aile Tespit Birimi görevlisi Ali Oturak Eşya yardımlarının noksanlıklar tamamlanana kadar devam edeceğini ve Aydın Civak kardeşimizin evinin tamir edilip yeniden kendi imkânları ile ayakta durana kadar Giyim Gıda konusunda da destek vereceklerini söyledi.

Ayrıca Vuslat Derneğinin her zaman kimsesizlerin gariplerin ihtiyaç sahiplerinin yanında olduğunu ve olmaya devam edeceğini 0212 659 28 80 telefonundan bilgi alabilir yada www.vuslat.org.tr  sitesinden çalışmalarının takip edilip tüm duyarlı vatandaşlardan kendilerine destek vermeyi ihmal etmemelerini Aydın Abi ve Aydın Abi gibilere desteklerinin devam etmesi için gerekli olduğunu sözlerine ekledi.

 

Haber /Aydın Kömürcü

 



Etiketler : VUSLAT, DERNEĞİNDEN, HEMŞERİMİZE, ŞEVKAT, ELİ,


Bu Haber Toplam 14772 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: