Ana Sayfa » GİRESUN
Vatan Giresun Gazetesi Kaçkar TV'de Tanıtıldı
18 Temmuz 2013 Perşembe 23:13
Türkiye'nin en kaliteli ve en geniş kitleye ulaşan yerel Gazetesi Vatan Giresun Kaçkar TV'de "Gönül Kahvesi"ne konuk oldu, tanıtım yaptı.

Vatan Giresun Gazetesi imtiyaz sahibi Nuri Yılmaz ve 3. bölge temsilcisi Mehmet Cebeci Kaçkar TV Genel Müdürü Metin Ruşen'in davetlisi olarak Recebiye Çataksezer'in hazırlayıp sunduğu "Gönül Kahvesi" programına canlı yayın konuğu oldular ve gazetenin tanıtımını yaptılar.

 

Kaçkar TV'nin başarılı genel müdürü Metin Ruşen "Giresun camiasında iz bırakan hemşerilerimizi zaman zaman canlı yayın konuğu olarak ağırlıyoruz. Bu manada bu haftaki "Gönül Kahvesi" programında camiada farklı ve renkli bir sima olan Vatan Giresun Gazetesi imtiyaz sahibi Nuri Yılmaz kardeşimi ve onun yol arkadaşlarından Mehmet Cebeci'yi konuk olarak ağırlamaktan onur duyuyoruz. Yoğun çalışma temposuna rağmen bizleri kırmadan teklifimiz kabul ederek Kaçkar TV'ye konuk olan olan Vatan Giresun Gazetesi ailesinden Nuri Yılmaz ve Mehmet Cebeci'ye bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

 

RESİM ALBÜMÜ

 

Recebiye Çataksezer'in hazırlayıp sunduğu "GÖNÜL KAHVESİ" gönül dostlarının buluştuğu adres olarak biliniyor. Recebiye hanımefendiye ve Kaçkar TV müdürü Metin Ruşen'e Vatan Giresun ailesine gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Recebiye Çataksezer aynı zamanda bir kitap yazarı. Çok sayıda basılmış şiir ve çeşitli kitapları mevcut. Vatan Giresun Gazetesi'nin bundan sonra bir okuru ve tanıtım elçisi olacağım diyerek gazetemizin kalitesini ve çalışma metodlarını beğendiğini, böyle bir gazetenin tanıtımını yapmaktan da onur duyacağını söyledi.

"GÖNÜL KAHVESİ" NİN GÖNÜL DOSTLARI.

"GÖNÜL KAHVESİ" ve diğer programların görünmez kahramanları KAÇKAR TV'nin misafirperver, güler yüzlü yayın ekibine Vatan Giresun Gazetesi'ne gösterdikleri, yakın ilgi ve alakadan dolayı sonsuz teşekkürler. 

Metin Ruşen ve Recebiye Çataksezer Vatan Giresun Gazetesini makamlarında ağırlayarak her şey GİRESUN için demeyi ihmal etmediler.

Recebiye Çataksezer'in makamı ödüller ve yazdığı kitaplarla dolu. 

O GERÇEK BİR KARADENİZ'Lİ

Hep Beraber Daha Güzel Günlere...

Giresun'un sevilen beyefendi sanatçısı Yaşar Reis programın sanatçı konuğu oldu ve birbirinden güzel türkülerini Kaçkar TV seyircileri için söyledi. Vatan Giresun Gazetesini de tanımaktan oldukça mutlu olduğunu dile getirdi.

Programa davetli olan ancak işlerinin yoğunluğu dolayısıyla Telefonla katılan Vatan Giresun Gazetesi yayın kurulundan Abdurrahman Ada "Vatan Giresun Gazetesi tüm hemşehrilerimizindir. Biz Gurbetten Sılaya Uzanan En Kısa Yol sloganıyla yola çıktık ve bunuda en güzel şekilde yapmaya çalışıyoruz. Kaçkar TV'ye bizlere gazetemizi tanıtım imkanı verdiği için teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm okurlarımıza ve hemşehrilerimize en derin sevgi ve saygılarımı sunarım" dedi. 

Programa Telefonla katılan Giresun Federasyonu Teşkilat Başkanı Abdullah Akgün "Vatan Giresun Gazetesi'nin bir ihtiyaç olduğunu, bu gazeteyi Giresun camiasına kazandıranları kutladığını, destek olmak için elimizden gelen her şeyi yapacağımızı buradan söylemek istiyorum" dedi.

Programa bir mesajla katılan Giresun Federasyonu Başkan Vekili Mehmet Kuğu'da "Vatan Giresun ailesine teşekkür etti ve her zaman yanınızdayız" dedi.

YAŞAR REİS birbirinden güzel türkülerini Kaçkar TV seyircileri ve Vatan Giresun için okudu.

KAÇKAR TV Müdürü Metin Ruşen "burası Giresunluların diyerek, her zaman kapılarımız sizlere açıktır" dedi.

  



Etiketler : Vatan, Giresun, Gazetesi, Kaçkar, TV'de, Tanıtıldı,


Bu Haber Toplam 17630 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: