Ana Sayfa » Güncel
Vatan Giresun Gazetesi Her Yere Ulaşıyor, Okunuyor
24 Haziran 2013 Pazartesi 19:16
Türkiye'nin en kaliteli yerel gazetesi, gurbetteki Giresunluların tek sesi Vatan Giresun Gazetesi her yere ve her kesime ulaşıyor okunuyor.

Görücüye çıktığı ilk günden beri olağanüstü bir çalışma ve gayretle tüm hemşehrilerinin yanında Giresun dışında da geniş kitlelere ulaşan ve kalitesiyle göz kamaştıran Vatan Giresun Gazetesi her geçen gün okuyucu kitlesini daha da genişleterek isminin gereğini layıkıyla yerine getirmeye çalışıyor.

 

Çapa Tıp Fakültesi, Haseki Hastanesi, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi ve Samatya Hastanesi'nde Giresunluları ziyaret edip gazetemizin dağıtımını yaptık. Giresun ve Gemlik'ten sonra Çanakkale'de de tanıtım ve dağıtım çalışmaları yaptık.

 

RESİM ALBÜMÜ

 

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.493121157428163.1073741876.100001908482874&type=3 

 

Değerli hemşehrimiz mesleğinde başarılı bir isim Dahiliye Uzm. Dr. Meryem Tahmaz "gurbette bir Giresun gazetesine ihtiyaç vardı, geçte olsa bu eksikliğin giderilmesi hepimiz için sevindirici olmuştur, ayrıca ayağımıza kadar gelerek hiç bir fedakarlıktan kaçınmayan hemşerilerimizi kutluyorum" dedi.

ÇANAKKALE GEÇİLMEZ

İshak Hakyemez Çanakkale geçilmez diyerek Çanakkale'ye gelen Giresunlulardan sadece biri. Burada açtığı fotoğraf sütüdyosunda alanında süper işler yapan değerli bir hemşehrimiz. Gazetemizin Çanakkale dağıtım işlerinide üslenen hemşerimize hayırlı işler diliyoruz.

Konu fotoğraf ise doğru adres Çanakkale İshak Hakyemez. Fotoğraf üzerine hangi konuda hizmet almak istiyorsanız hepsi İshak Hakyemez hemşehrimizin sütüdyosunda mevcut.

ADRES : Kemal Paşa Mah. Tarla Sokak No: 39/A ÇANAKKALE.

Kamu kurumları ve özel işletmelerde Vatan Giresun Gazetesi.

 



Etiketler : Vatan, Giresun, Gazetesi, Her, Yere, Ulaşıyor,, Okunuyor,


Bu Haber Toplam 18709 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: