Ana Sayfa » Güncel
Vali Yaman Sel Bölgelerini Gezdi
19 Haziran 2010 Cumartesi 10:05
Dereli ve Doğankent ilçelerinde incelemelerde bulunan Vali Yaman,daha sonra İl Özel İdare Genel Sekreteriyle beraber Dereli ve Yağlıdere ilçelerinde incelemelerde bulundu.

İlk incelemesine Dereli yolundan başlayan Vali Yaman, Kaymakam Vekili Tamer Orhan’dan bilgiler alarak, Kümbet yol sapağına kadar (Kotana Mevkii) yol boyunca oluşan hasarlı yerleri yerinde gördü.

Ardından Yağlıdere İlçesine giden Vali Yaman, Kaymakam İsmail Özkan’dan son durum hakkında bilgiler alarak Yağlıdere Üçtepeler arası yolun hasarlı bölümlerini inceledi. Vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Yaman, öncelikle ana yolun ulaşıma açılması ve selden mağdur olan vatandaşların mağduriyetinin acilen giderilmesi yönünde yetkililere talimat verdi.

Vali Yaman ilk etapta Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından ödenek talebinde bulunduğunu belirterek, selden zarar gören yerlerin onarımı ve selden olumsuz etkilenen vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için gerekli çalışmaların başlatıldığını açıkladı.

 

 

 

 

 

 

 



Kaynak: Zeki AL Etiketler : Vali, Yaman, Sel, Bölgelerini, Gezdi,


Bu Haber Toplam 6530 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: