Ana Sayfa » Duyurular
Vali Şahin, Basınla Kahvaltı Yaptı
28 Nisan 2011 Perşembe 04:08
Giresun valisi Vali Dursun Ali Şahin, Giresun'da görev yapan basın mensuplarıyla Öğretmenevinde kahvaltıda bir araya geldi.

Vali Şahin Basın Mensuplarıyla Kahvaltıda Buluştu.
 

Elliye yakın basın mensubuyla tek tek tanışan Vali Şahin, görev yaptığı yerlerde basına her türlü kolaylığı sağladığını ifade ederek, Giresun’daki çalışmalarında da  bu uygulamanın daha iyi bir şekilde devam edeceğini söyledi.

 

Basınla olan mesafesinin iki göz arasındaki mesafe kadar olduğunu ve her an kendisine rahatlıkla ulaşılabileceğini kaydeden Vali Şahin, basın mensuplarına her zaman değer verdiğini ve basının uyarı, görüş ve önerilerini dikkate aldığını belirtti.

       

    

 
Kamu görevlilerinin yaptığı olumlu işlerde basın tarafından motive edilmesi tavsiyesinde de bulunan Vali Şahin, “sizlerle birlikte Giresun’a en iyi hizmeti yapacağımıza inanıyorum,” diye konuştu.

    

       

Çalışmaları hakkında bilgi de aktaran Vali Şahin, 80 kişilik Huzurevi ihalesini yakında yapılacağını, Kadın Sığınma Evi proje hazırlıklarının sürdüğünü, çöp sorununu yıl sonuna kadar halledileceğini, Valilik önünde, karayolunda doğudan gelen araçların sola dönüş için kavşak yapılması girişiminin olduğunu, yaylaların daha düzenli hale getirilmesi için çalışmalar başlatıldığını, girişimleri sonucu Bağcılar Belediyesinden  Özel İdareye çöp aracı tahsis edildiğini, Kümbet yolunun düzeltileceğini, iki yıl içersinde 5000 kişilik 2 spor salonu yapılacağını, Kamu Kuruluşlarında sıvı yakıttan katı yakıta geçileceğini ve fındık kabuğu kullanılacağını, kullanılmayan okul binalarının eğitime katkı amacıyla satılacağını veya kiralanacağını kaydetti.

         

  

 
Gazeteciler Derneği Başkanı Bekir Bayram’da, böyle bir organizasyon düzenlediği için arkadaşları adına Vali Şahin’e teşekkür etti. Başkan Bayram, Giresun’un menfaatleri için basın olarak üzerine düşen görevleri yapacaklarını sözlerine ekledi.

 Daha sonra basın mensuplarının sorularını cevaplayan Vali Şahin, 6 ayda bir bu tür organizasyonlarla bir araya gelinerek, yapılan çalışmaları değerlendireceğini söyledi.



Kaynak: giresunsonhaber Etiketler : Vali, Şahin,, Basınla, Kahvaltı, Yaptı,


Bu Haber Toplam 6085 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: