Ana Sayfa » GİRESUN
Ünzile Yüksel'in Giresunspor Aşkı
19 Şubat 2021 Cuma 00:42


 

  Ünzile Yüksel'in Giresunspor Aşkı

Gurbetci Giresun Gazetesinin canlı yayın konuğu olan Av. Ünzile Yüksel: Giresunspor anılarını anlatırken babam beni çocukken elimden tutar Giresunspor'un maçlarına götürürdü dedi.

Giresunspor'un 70 li yıllardaki gibi başarılı bir sezon geçirmesi ve puan farkıyla liderliğini devam ettirmesi tüm Giresunlular arasında heyecan yaratmaya devam ediyor.

 

 

 

Siyaset, iş dünyası ve STK larımız ile tüm hemşehrilerimiz pür dikkat Giresunspor'u takip etmeye başladı. Üst üste 10. galibiyetini alan takım artık süper lige çok daha yakın.

 

 

 

 

 

İYİ PARTİ Genel Başkan yardımcısı hemşehrimiz Av. Sn. Ünzile Yüksel Gurbetci Giresun Gazetesinin canlı yayın konuğu oldu ve program seyredilme rekoru kırdı. Türkiye ve Giresun gündemini değerlendiren Yüksel, Giresun'la ilgili de önemli konulara değindi.

 

 

 

Yüksel Giresunspor'la ilgili de konuştu. Giresun il teşkilatına astıkları bayrağı da canlı yayında gösterdi ve arkadaşlarımız güçleri ölçüsünde kombine biletler alarak desteklerini esirgemiyorlar. Giresunspor şehrimizin markasıdır dedi.

 HABER:NURİ YILMAZ /VATAN 28

 

 

 

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 5049 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: