Ana Sayfa » İlçeler
Ulu Çınar Erili Kütüphanesi
25 Şubat 2016 Perşembe 17:37


 Ulu Çınar Osman Erilli Kütüphanesi

OkuTmak YaşaTmaktır

Alucra Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde, Okulun Bânisi ULU ÇINAR OSMAN ERİLLİ İsmiyle Örnek Bir Kütüphane Projesi

   İlçemizin köklü kurumlarından Alucra Anadolu İmam Hatip Lisesi, OKUYAN BİR NESİL yetişmesi yolunda çok fonksiyonlu, farklı tasarımlı örnek bir kütüphane projesi hayata geçiriyor. Öğrenci, öğretmen, veli ve halka yönelik oluşturulan kütüphane; fiziki yeterliliğin yanı sıra sosyal faaliyetlerin de çıkış noktası olacak.

  İsmi, okulun bânisi, onursal dernek başkanı Osman Erilli HocaMıza bir vefa borcu olarak ULU ÇINAR OSMAN ERİLLİ KÜTÜPHANESİ şeklinde düşünülen kütüphanede, yine Kasım Yağcıoğlu, Hüseyin Yelek, Hafız Selahattin Yağcıoğlu Hocalarımız gibi ilçeMizin kanaat önderlerinin isimleri de kitaplıklara verilerek yaşatılacak.

   Şark köşesi, Türkiye haritası, dünya, ağaç, insan, harf vb gibi tasarımların yanında; okuma günleri, veli okuma şenlikleri, yarışmalar, seminerler, söyleşiler, kahvaltılı okumalar, sinema günleri, geziler gibi CANlı programlarla devamlı aktif olacak kütüphaneye 30 000 tl'nin üzerinde bir kitap alımı planlanmaktadır.

   Hem kitap hem de nakdî yardıma açık olan projeye 3 000 tl'nin üzerinde yardım edenlerin isimleri de yine kitaplıklara verilerek yaşatılacaktır.

ve şimdi . . .

HAYDE

       KİTAPtır hayatları değiştiren . . .

                      HAYDE

                                      OKUyan bir toplum için eller KİTAPa . . .

 

İRTİBAT:

Posta: Yunus Emre Mahallesi / İğdecik Sokak

             No 54/A   Alucra  -  Giresun

Tel: 0454 751 31 10

Web: alucraihl.meb.k12.tr

Mail: alucraihl@gmail.com

Okul Aile Birliği Hesap No: Ziraat Bankası Alucra Şubesi

                                                      0127 57692241 - 5001

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 7587 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: