Ana Sayfa » Güncel
Ülkücülerden 'Ülkü Evleri' projesi!
05 Eylül 2013 Perşembe 10:41
Ülkü Ocakları Genel Merkezi, "Ülkü Evleri" adı altında yeni bir proje başlatıyor. Proje ile üniversite öğrencilerinin barınma ve sosyal ihtiyaçları karşılanacak.

 Ülkücülerden 'Ülkü Evleri' projesi!

Ülkü Ocakları Genel Merkezi, "Ülkü Evleri" adı altında yeni bir proje başlatıyor. Proje ile üniversite öğrencilerinin barınma ve sosyal ihtiyaçları karşılanacak.
 Ülkü Ocakları Genel Merkezi, "Ülkü Evleri" adı altında yeni bir proje başlatıyor. Proje ile üniversite öğrencilerinin barınma ve sosyal ihtiyaçları karşılanacak. Ülkü Evleri ile ülkücü gençlerin manevi tehlikelerle karşılaşmasının önlenmesi, devlet-millet menfaatlerine duyarlı bireylerin topluma kazandırılması amaçlanıyor.
 
MÜTEVELLİ HEYETLERİ
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, sosyal sorumluluk anlamında hazırladıkları en önemli projenin Ülkü Evleri olduğunu kaydederek, "Projenin hayata geçmesi aşamasında kurumsal yapıdan kesinle taviz verilmeyecek ve koordinesi Genel Merkezimizde oluşturulan genel koordinatörlük ve proje komisyonu tarafından sağlanacak. Evlerin giderlerinin karşılanması anlamında ise illerde oluşturulacak olan Mütevelli Heyetleri yine Genel Merkezimizle birlikte ekip ruhu içerisinde çalışacak." dedi.
 İNDİRİM KARTI
Ülkü Evleri'nde kalan üniversite öğrencilerine "Ülkü Evi İndirim Kartı" verileceğini, bu kartla belirlenen esnaftan yapılan harcamalarda indirim sağlanacağını belirten Kılavuz, "Evlerimizde Üniversite öğrencilerinin yanı sıra Ortaöğretim seviyesindeki gençlerimize de Üniversite sınavlarına yönelik çalışmalarında destek olunacaktır" diye konuştu.
 KARANLIK SOKAKLARDAN UZAK DURACAK
Kılavuz şöyle devam etti: "Ülkemizin içinde bulunduğu kritik süreçte Ülküdaşlarımız karanlık sokaklarda, kumandası kimin elinde belli olmayan çarpık zihniyetlerden uzak olacak; gelecekte daha güçlü ve Lider bir Türkiye'nin mimarı olacak şekilde milli-manevi hassasiyetlere karşı duyarlı bireyler olarak yetişme imkânı bulacaktır."


Etiketler : Ülkü, Ocakları, Genel, Merkezi,, ,


Bu Haber Toplam 8883 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: