Ana Sayfa » Güncel
ULGAYAD Ağrı'da Öğrencilere Kurân Dağıttı
20 Kasım 2013 Çarşamba 06:51
ULGAYAD Genel Başkanı ve Ağrı Şubesi yönetimi tarafından Ağrı Valiliğine, Ağrı Belediye Başkanlığı’na, İÇ Ünv. Rektörüne Ağrı İHL öğrencilerine Kuran-ı Kerim ve Mealini hediye ettiler.

İstanbul 2. Bölge Şube Başkanlığını Nuri YILMAZ'ın yaptığı Uluslararası İslam Dünyası Gazeteci ve Yazarlar Derneği (ULGAYAD) Ağrı'da öğrencilere KURÂN-I KERİM dağıttı.

Genel Başkan Şükrü Demir ve Ağrı Şubesi yönetimi Ağrı İmam Hatip Lisesi Öğrencileri’ni Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. İrfan Aslan’ı, Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarsla’ı ve Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arsla’ı makamlarında ziyaret ederek Kuran’ı Kerim ve mealini hediye ederek bir süre görüştüler. 

 

Uluslararası İslam Dünyası Gazeteci ve Yazarlar Derneği Genel Başkanı Şükrü Demir yaptığı açıklamada, İnşallah bugün herkese Kuran’ı Kerim dağıtacağız, Siz okuduğunuz Kuran’ı Kerimlerden hem kendiniz hemde başkalarına öğreteceksiniz.  Dünyanın gelmiş geçmiş başka yazılmayacak olan en büyük kitabı olan Kuran’ı Kerim’i sizlere hediye etmek için geldik” diyerek hedeflerinin ilde 2 bin adet Kuran’ı Kerim dağıtmak olduğunu belirten Demir, "Dernek olarak bugün Ağrı İmam Hatip Lisesine 320 Kuran’ı Kerim hediye ettik. İnşallah öğrencilerimiz Kuran okurken bize de dua etmeyi unutmazlar. İnşallah hepimiz için hayırlı olur” diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

 

Kuran’ı Kerim Dağıtımına; Uluslararası İslam Dünyası Gazeteci ve Yazarlar Derneği Genel Başkanı Şükrü Demir, İl Müftü Yardımcısı Şevket Dilmaç, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Özlem Çeçen, Kamu Hastaneler Birliği İdari Hizmetler Daire Başkanı Talip Özer, Ağrı Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Servet Arslan, Gazeteci Yakup Bozkuş katıldı.

Haber: Yakup BOZKUŞ



Kaynak: yeniumutgazetesi.com Etiketler : ULGAYAD, Ağrı'da, Öğrencilere, Kurân, Dağıttı,


Bu Haber Toplam 13287 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: